Všechno ostatní mi hraje v pohodě (mam zapnuto bass redirection), jen s tímhle mám problém...
Creative SB x-fi: zvuk z aux na 5.1
Moderátor: CageJ
- jenda.69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Creative SB x-fi: zvuk z aux na 5.1
Mam takovej problém. Včera jsem si pořídil zvukovku SB X-fi Xtreme Audio a mam na ní připojenou TV kartu přes AUX... Problém je v tom, že zvuk hraje jen z předních repráků a já bych potřeboval, aby to navíc hrálo minimálně ze subwooferu, protože bez něj to zní divně.
Všechno ostatní mi hraje v pohodě (mam zapnuto bass redirection), jen s tímhle mám problém...
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
- Renus
- Začátečník

- jenda.69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bohužel to vůbec nemá vliv. Přijde mi, jako kdyby ten zvuk šel z AUX přímo do předních repro a nijak se nezpracovával...
Ta moje TV karta toho moc neumí. Zkrátka z ní trčí drátek a ten je na zvukovce napíchnutej na konektor AUX...
Na AC97 jsem měl podobnej problém, ale v ovladačích od NVIDIA bylo zatržítko (myslim) "Digitalizovaný vstup" a když se zatrhlo, tak zvuk hrál i ze subwooferu a zadních repro. Bohužel u Creative tohle zatržítko postrádam.
Ta moje TV karta toho moc neumí. Zkrátka z ní trčí drátek a ten je na zvukovce napíchnutej na konektor AUX...
Na AC97 jsem měl podobnej problém, ale v ovladačích od NVIDIA bylo zatržítko (myslim) "Digitalizovaný vstup" a když se zatrhlo, tak zvuk hrál i ze subwooferu a zadních repro. Bohužel u Creative tohle zatržítko postrádam.
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
- jenda.69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Fakt nikdo nic netuší? Zjistil jsem, že kdy spustim Sound Forge, dam že chci nahrávat a zatrhnu políčko "Enable audio input monitoring", tak zvuk hraje i ze subwooferu (jen trošku spožděně). Ale abych kvůli TV pokaždý musel spouštět Sound Forge...