HDD do IBM ThinkPad T42

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
TTK
Začátečník
Začátečník

HDD do IBM ThinkPad T42

Příspěvek od TTK »

Mám IBM ThinkPad T42 s 40 GB diskem. Chci si pořídit větší 120-160 GB a myslíte že tam bez problémů půjde ? Nevím jestli neexistuje nějaké v tomhle notebooku nějaké omezení. Na netu jsem našel nejvíce se 100 GB
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Budeš potřebovat asi ještě starší PATA disk, omezení by snad bejt nemělo...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Podle mě klasickej IDE. Tak starej zase není. Neví někdo jak tam vytvořit tu skrytou oblast pro obnovení systému co IBM používá ? Jak rozdělit disk samozřejmě vím, ale jestli tu oblast je potřeba nějak pojmenovat, co tam nahrát atd. Prostě jak upgradovat disk na větší. Díky
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

TTK píše:Podle mě klasickej IDE. Tak starej zase není. Neví někdo jak tam vytvořit tu skrytou oblast pro obnovení systému co IBM používá ? Jak rozdělit disk samozřejmě vím, ale jestli tu oblast je potřeba nějak pojmenovat, co tam nahrát atd. Prostě jak upgradovat disk na větší. Díky
musis vytvorit recovery cd, a potom z nej nainstalovat system, oddil se sam vytvori
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Asi blbá otázka.....ale jak ho vytvořit ? Mám noťas a legální WinXP jsou na něm předinstalované. Když zmáčknu při startu modré Access IBM nic se neděje ( mimo vstupu do BIOSu atd.) to tlačítko prostě nereaguje. Chtěl bych to zprovoznit tak jak to má fungovat.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“