Vibrace u TT Armor Junor

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Zub
Začátečník
Začátečník

Vibrace u TT Armor Junor

Příspěvek od Zub »

ahoj, mam uz dlouho tuhle case:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37892

skrin hrozne vibruje od pevnych disku, ktery jsou vkosi. je to spis takoveh hukot. je to fakt des pac pc v klidu chladim pasivne, vypinam i ty vetraky v predu i vzadu. takze uz neni absolutne nic slyset az na ten hukot z vibraci. mam 2 pevne disky a chtel bych je nejak zavesit zeshora na nejaky lanka nebo tak nejak. mate s tim nekdo nejaky zkusenosti?
-hanys-
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -hanys- »

mislim ze toho je vsude spousta

at uz ulozeni do 5.25 pozic na gumicky , provazky

nebo prisroubovani k profilu a ten oblozen gumou

koukni co mas doma a z toho urcite neco vymyslis
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

-hanys- píše:mislim ze toho je vsude spousta

at uz ulozeni do 5.25 pozic na gumicky , provazky

nebo prisroubovani k profilu a ten oblozen gumou

koukni co mas doma a z toho urcite neco vymyslis
jo to je ale treba se najde nekdo kdo ma presne tu samou skrin.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ja :)
Moc to ale v tyhle skrini nevyresis. Neni od veci polozit ho v boxu na dno case treba na molitan. Bohuzel vibruje i kdyz jsou disky v boxech uchycenych normalne v 5.25" pozici
.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Holda píše:ja :)
Moc to ale v tyhle skrini nevyresis. Neni od veci polozit ho v boxu na dno case treba na molitan. Bohuzel vibruje i kdyz jsou disky v boxech uchycenych normalne v 5.25" pozici
presne tak :( tedka jsem je dal jen tak do boxu bez sroubu, polozil jsem to dolu a je to v poho. ale to neni reseni :) jenze ja to nemam kam dolu polozit. mozna hned dopredu k vetraku kam patri. myslis ze bych molh dat tu zeleznou konstrukci celou pryc? tu co je pridelana jen na nytech.
chovo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chovo »

Mne to zacalo strasne vibrovat, ked som tam pridal treti disk (500gb samsung), s dvoma diskami to vobec nevibrovalo. Zatial som to vyriesil tak, ze som na vsetky 3 disky priskrutkoval akvaristicke prisavky, dva disky som polozil na spodok bedne a treti je polozeny za nasavacim ventilatorom na mieste kosa na hdd. Ale planujem kupit 3x SILENTMAXX alebo XILENCE, len je to dost velka investicia. :huh:
CPU: AMD FX-8350 + NOCTUA NH-C14 MB: ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 RAM: A-Data 2x4GB 2133MHz CL10 XPG Series GPU: ASUS R9 280X-DC2T-3GD5 HDD: Intel 330 180GB + OCZ Vertex2 60GB + WD 640GB AAKS + Samsung 500GB + WD CB 1000GB sound: SB X-Fi Titanium DVD-RW: LG GH22NP20 case: CM Stacker 831 + 4x NOCTUA NF-P12 PSU: Corsair RM650 keyboard: Logitech G15 v.2 mouse: Logitech G500 + Razer eXactMat display: LG W2452T ntb: ASUS P31J
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

no tak nyty muzes odvrtat vzdycky ne? :)
.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

tak jsem nakonec postavil z lega jakysi komínky , postavil jsem je dolu dopredu do case kde maj vystilku a na ne polozil dva disky ve dvou patrech.. reseni na hovno ale aspon je klid :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“