Jaký sport byste si chtěli zahrát jako hru od EA Sports ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

krasobruslení
4
13%
biatlon
2
6%
curling
2
6%
střílení na asfaltové holuby
1
3%
tenis
4
13%
atletika
1
3%
skoky na lyžích
6
19%
minigolf
2
6%
celé Olympijské hry
9
29%

Celkem hlasů: 31
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Heh, zajímavá anketa, akorát pochybuju, že se podle ní budou v EA řídit a vytvoří pro nás hru, která to vyhraje.

http://www.electronicarts.cz/

Osobně bych si z toho co je v seznamu vybral asi tenis. Virtua Tennis 3 mě bavil, až na tu přehnanou obtížnost od cca poloviny hry, kdy se to nedalo už skoro hrát. Navíc v EA by určitě měli na všechny potřebné licence a ne jen na TOP15 hráčů/ček.

Kraosbruselení mě nebaví, nicméně, třeba by to bylo zajímavé pro nežné pohlaví, bitlon mi na komplet hru přijde jako málo, navíc tyhle sporty jsou většinou akorát dobré k odrovnání klávesnice, curling spolu s minigolfem by byly max. jako nějaký hříčky než regulérní hry, atletika je biatlon na suchu (bušení do klávesy), skoky už tu jsou a celkem kvalitní no a Olympiáda je spousta "biatlonů" pohromadě :)

Já bych EA spíš doporučil, aby konečně něco udělali se zavedenými sériemi FIFA a NHL, které stojí čím dál tím víc za h***o, než vymejšlet podobný kraviny.
Goldnoob team proud member!
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký sport byste si chtěli zahrát jako hru od EA Sports

Příspěvek od MichiGen »

Thellwin píše:Já bych EA spíš doporučil, aby konečně něco udělali se zavedenými sériemi FIFA a NHL, které stojí čím dál tím víc za h***o, než vymejšlet podobný kraviny.
Suhlasim. No take Olympiske hry by nemuseli byt na skodu :) , len aby nebola kazda disciplana totalne odflakla..
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

samo ze olympiadu :P takovy winter.exe, ci jak to bylo, je nezapomenutelny :D
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Je mi to jedno, EA všechno nehorázně zkurví.

slaava: Jo, Winter Challenge byla fakt parádní věc. Pak byl i Summer Challenge, ten už byl o něco slabší, ale taky fajn. Achjaj, tyhle klasiky od dneska už mrtvejch Accolade...zas abych zamačkával slzu :D A nebo Grand Prix Circuit...no, sem nějak OT :)
///A vůbec, kde sou dneska Accolade, Psygnosis, MicroProse? Proč přežívá jen ta nudná EA? :(
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Sport? Kdyby radši udělali pořádně Crysis...
Thellwin píše: Já bych EA spíš doporučil, aby konečně něco udělali se zavedenými sériemi FIFA a NHL, které stojí čím dál tím víc za h***o, než vymejšlet podobný kraviny.
Naposledy sem hrál FIFA 2001 a NHL 2000, další díly už mě nezaujali.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Osobně bych byl pro skoky na lyžích a curling :) Pro někoho je to nudný ale mě se ten sport líbí...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já hrál naposled nějak více tuším Fifu 2004, pak jsem objevil PES a série Fifa u mě skončila :)

Winter Challenge byla super hra, ale ruku na srdce, bavilo by vás to ještě dneska ? Kromě skoků šlo v podstatě jen o bušení do šipky. Nostalgie je pěkná věc, ale procitnutí do reality po tak dlouhé doby by možná bylo kruté.
Goldnoob team proud member!
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Ja dal minigolf protoze na tom asi neni moc co zkazit :lol: ikdyz tyditi z EA sou schopny vseho.......jinak co bych asi chtel tak Florball
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Mr. Dirk píše:Sport? Kdyby radši udělali pořádně Crysis....
EA robila Crysis? To je mi ale novinka :roll:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Já bych dal nějaký dobrý tenis. Pěkná grafika, dobré ovládání a licence na hráče a dvorce. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

MichiGen píše:EA robila Crysis? To je mi ale novinka :roll:
Eh to " Kdyby radši udělali pořádně Crysis... " mělo byt napsané do zpávy v ICQ a nějak sem si toho nevšiml. :oops:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

F1 :oops:
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Pekny by od nich bylo, kdyby prozmenu udelali poradnej hokej...
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Biatlon...
jako sport me celkem bavi, na olimp.ho sleduju .
jinak kdyz ne biatlon, tak na Wii "Čáru s céčkama",ale mam takovy pocit ze ta hrala jen u nas ve skole :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Žádnej :oops:
show must go on..
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Walker píše:......co bych asi chtel tak Florball
Taky bych si ho zahrál
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

WoiTa píše:F1 :oops:
Bych radši přenechal tvůrcům GTR2 :roll: ale taky :)
Jinak Curling je kulturni sport :)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

shadow píše:Žádnej :oops:
U mě taky tak.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Já bych byl pro nějakej luxusně udělanej curling nebo třeba i ten minigolf...ale pořádně - než nějakej polotovar, tak raději nic (a tím se asi EA řídí) :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
blaxo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blaxo »

Mohli by udělat floorball :)
Sony VAIO CS11S\W + Logitech V470
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“