Set-Top Box-problem s HDD

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Set-Top Box-problem s HDD

Příspěvek od Davidosiny »

Dneska mi dorazil novy set-top box (dale jen STB) od UPC Handan CV-6000 DVR se 160 GB hdd.STB je dvou tunerovy s usb portem.Myslel jsem teda,ze kdyz ho propojim s pc tim usb tak win normalne najde dalsi disk a budu moct pretahovat filmy ze STB rovnou do pc,ale win mi hlasi: hardware nebyl nainstalovan,protoze pruvodce nemuze nalezt nezbytny software. :sad: nevedel by nekdo jak na to,aby se mi v pc objevil hard toho STB? :roll:
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Pokud vím, tak se k tomu STB dodává USB ovladač, který je třeba nainstalovat. A víš doufám, že soubory dostaneš nikoliv v MPEG2 ale v HAV formátu?
vss Vodnik DrC+ (kp)
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

No nic jsem k tomu za ovladac nedostal. :( Ale mam tady doma nejaky cd s ovladacem na usb tak nevim jestli potrabuju vylozene nejaky od upc (cd),nebo mi bude stacit co mam doma.A to teda nevim,ze to bude v nejakem formatu HAV.Jde to nejak prevest?Nebo jde tu vubec vypalit jako dvd?Diky.
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Tak uz jsem stahnul a nainstaloval Handan USB Downloader a SPB to naslo,akorat se mi neobjevil jako dalsi disk,ale dela se to pres ten downloader.Akorat je mozny,aby se data dali stahovat jenom jednou cestou do STB a naopak ne?Protoze v tom downloaderu nic na prekopirovani ze STB do pc neni.Jenom v read me je tohle: If you want to download for MP3, Photo File (*.jpg, *.bmp), and upgrading S/W,
you can use USB downloader.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Tady se to probírá včetně odkazů na aplikace:
http://portal2.dkm.cz/phorum/read.php?f ... 6&t=178396
vss Vodnik DrC+ (kp)
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Vodnik píše:Tady se to probírá včetně odkazů na aplikace:
http://portal2.dkm.cz/phorum/read.php?f ... 6&t=178396
Diky za link ovladace jsem nainstaloval,tak ze by melo vsechno jit,jenom ze v handan usb downloaderu mi to porad pise - Status:STB Not Connected.Uz nevim kde bych mohl delat chybu. :(
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Tak uz je to vsechno vyreseno krome toho,ze nevim v cem prevedu ten format HAV do neceho rozumnejsiho.Kdyby nahodou nekdo vedel v cem to prevest tak prosim napiste (zkousel jsem akorat handanconv.,ale ten mi nejak nefunguje).Diky.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Davidosiny píše:Tak uz je to vsechno vyreseno krome toho,ze nevim v cem prevedu ten format HAV do neceho rozumnejsiho.Kdyby nahodou nekdo vedel v cem to prevest tak prosim napiste (zkousel jsem akorat handanconv.,ale ten mi nejak nefunguje).Diky.
Lidi z UPC poradili ještě tohle http://web.telia.com/~u13125598/utils/
vss Vodnik DrC+ (kp)
Davidosiny
Začátečník
Začátečník

Tak z toho nejak nic nechapu....co stahnout a tak. :(
cervik67
Nováček
Nováček

Příspěvek od cervik67 »

potreboval bych poradit jak prevest video ze souboru HAV do nejakeho jineho. dik
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“