Resp cato ho v sekci, kde se nachazi napr. "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy" nachazim a zde mi pomerne chybi..
Tlačítko "Sledovaná témata"
- Maxtor
- Začátečník

-
Tlačítko "Sledovaná témata"
Nebylo by mozne setkavat se zde s tlacitkem "Sledovaná témata"..? U konkurencnich for to byva i pomerne zvykem..
Resp cato ho v sekci, kde se nachazi napr. "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy" nachazim a zde mi pomerne chybi..
- Stano K.
- Středně pokročilý

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Ne on myslí že by se mu v sekci vypsaly thready které sleduje.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Wilik
- Administrátor

- Maxtor
- Začátečník

-
- myom
- Středně pokročilý

Maxtor: zadost o tuto funkci jsem posilal wilikovi cca pred pul rokem, tak ji snad dali do noveho fora...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom