Hairstile PC 2008 (stůl)

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

hairstile
Nováček
Nováček

Hairstile PC 2008 (stůl)

Příspěvek od hairstile »

Zdavim tak po delší době jsem se rozhod že zase předělám stůl na kompa...

...zatím pracuju na návrhu a momentálně to vypadá takhle...

něco málo k obrázkům:

- ten zelenej osmiůhelník bude osvícená vytrína a mám v plánu tam dát starý procesory, paměti atd. (bude to asi z plexi, barvu ještě nemám rozhodnutou)
- ty dva světelný kužely pod hlavní deskou jsou bodovky
- levý fochy jsou na tiskárnu a nějaký drobnosti, pod levou bodovkou bude skříňka a fochy napravo jsou na CD
- chtěl bych to udělat ještě tak o metr vižší...
- uvítal bych návrhy, připomínky atd.

Obrázek

a tenhle mám teť:

Obrázek

...starší fotka z reálu...

Obrázek
Naposledy upravil(a) hairstile dne sob 9. kvě 2009, 13:49, celkem upraveno 1 x.
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Mě se to líbí a hlavně to není takový to praštní 2x kladívkem do stlou a je to máme pc ve stole :)

Jakej program to používáš?
sysel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sysel »

pokud nemas pc v supliku nebo tak tak to neni casemoding ale stul-modding :-D

jinak k tomu zelenymu osmiuhelniku. v zelene to vypada ehm divně
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
NOTEBOOK: Asus EEE PC 4G surf
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

a cist sysle umis?
"- ten zelenej osmiůhelník bude osvícená vytrína a mám v plánu tam dát starý procesory, paměti atd. (bude to asi z plexi, barvu ještě nemám rozhodnutou)"
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
hairstile
Nováček
Nováček

Příspěvek od hairstile »

pro Tony-kapa...

ten návrh je dělanej v Cinemě 4D

(jěště na tom budu dělat a hodim to taky trošku do reálu, takže textury, materiály atd.)

pro sysla...

čistě PC bude v klasickym case na stole, takže máš pravdu že to neni uplě casemodding...
ale kam jinam to tady dát?
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

nabytek mod to vidim poprvy :-D rozhodne zajimavy napad (btw ja bych to plexi nechal v zelene :D :D :D ) a jinak k tem navrhum trochu se mi zda ze г toho "novyho" stolu je mezera pro nohy daleko vetsi туя г toho puvodniho :) nebo je to jen zdani a tu nemas v umyslu delat jinou?
hairstile
Nováček
Nováček

Příspěvek od hairstile »

...ne nezda se ti to, ta mezera pro nohy je větší o 12cm (65cm) je to kvůli křeslu... (jo a ještě taková poznámka, ten stůl budu stavět uplně novej...)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

neches te hlavni desce udelat zeleznou vystuz a mezi ty bodovky si udelat suplik na blbosti? primo to k tomu vybizi. :)

taky si planuju udelat novy stolecek :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Mě napadlo co udělat na horní/hlavní desku někam takovej čtvereček z plexiskla např 10x10cm a vněm by bylo USB MIC Sluchátka Wifi .... Smozřejmě nadruhou stranu taky (ale fake - neotvírací)aby to bylo takový stejný :)
hairstile
Nováček
Nováček

Příspěvek od hairstile »

...tohle mě dneska napadlo...

(ty dvě krabice nahoře jsou repráky)

Obrázek
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Nechal bych to u v1 čili bez repráků
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jen si rikam jakej smysl maji ty bodovky. Asi ti hodne padaj veci na zem co?
To zalomeni nahore nad plexi moc realne nevidim (zatim). Chtelo by to vyztuzit.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Repráky z vrchu sou nahovno. Zaujala mě konstrukce pracovní desky stolu...vypadá to docela tlustý, mám dojem, že buď se pod to člověk nevejde, nebo bude stůl moc vysoko.
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

To zalomeni nahoře je lehky
hairstile
Nováček
Nováček

Příspěvek od hairstile »

...ještě pro představu pár rozměrů...

Obrázek

Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Vyska stolu byva bezne 80cm. A ty zhruba 10cm mista pro nohy ubiras. Takze se ti tam moc pohodlne sedet asi nebude. (Pokud nejses trpaslik)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
hairstile
Nováček
Nováček

Příspěvek od hairstile »

...k těm bodovkám...

měl sem takovou představu že když večer budu sedět u PC a nebudu chtít mít v pokoji hodně světla tak si je zapnu (dvě bodovky tady mám tak v sobotu asi vyskoušim jakej to má efekt)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Ja jako decentni osvetleni pouzival zelenou katodu z PC. (Zelena je prijemna na oci a me zbyla z jine case) Svetla to daavalo vic nez dost a nemelo to velkou spotrebu.

hairstile
Nováček
Nováček

Příspěvek od hairstile »

...chybyčka se vloudila těch 70 je volnej prostor + 10 skosení...
(ten co mám teť má prostor pro nohy taky 70cm a plně mi to vyhovuje)
Forever_CZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od Forever_CZ »

ja bych to dal zase s tema reprakama
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“