Jak zálohovat uživatele?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Aros
- Začátečník

Jak zálohovat uživatele?
Začal bych asi takhle : Nesnáším lidi, co si ukládají data, dokumenty a fotky na plochu, nebo do "dokumentů". Už víte o co mi jde? Takže: Když Vám skolabuje komp a potřebujete si z něj zálohovat data(když shoří základovka, nic jiného ani nejde udělat) tak se z jiného PC, když tam hadr dáte, nedostanete do uživatelských složek v Document and Settings. No, na jiném PC ten hadr nenabootujute, leda ho tam připojit jako sekundární, ale z jiných Win se do D&S jiného Win stejně nedostanete. Je na to nějaká metoda?
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- faugusztin
- Začátečník

-
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, přidělit si práva k těm uživatelským adresářům a pak to jde bez problémů
jinak, pokud nevadí, že se dodrbe systém, není problém nabootovat windows na jinom počítači - systém "nějak" naběhne. sice pak není vyloženě stabilní, ale na přetažení/zazálohování dat to stačí
ale převzetí oprávnění je samozřejmě čistší cesta
jinak, pokud nevadí, že se dodrbe systém, není problém nabootovat windows na jinom počítači - systém "nějak" naběhne. sice pak není vyloženě stabilní, ale na přetažení/zazálohování dat to stačí
ale převzetí oprávnění je samozřejmě čistší cesta
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
- Aros
- Začátečník

To právě myslím že ne, jediná věc na kterou je systém vázaný je základní deska... A ta shořela. V kompu s jinou deskou by to najet nemělo - ostatně mám s tím zkušenosti - zasekne se to před naběhnutím a hodí to takovopu tu nabídku Nouzový režim/Spustit normálně/poslední správná fumkční kombinace... cokoliv vyberete restartuje se to a skočí to tam znova... Jinak ale jak si mám přidělit ta práva? Jako v těch druhých Windowsech jsem stejnak jako admin.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Aros
- Začátečník

Už to mám. Použil jsem Linux LiveCD, který paradoxně problémy s přístupem nemá
Opravdu zajímavé. Hodil jsem ten hadr do jiného kompu(a ne, opravdu se nechtěl nabootovat...)Pak mi stačil sehnat extérní disk s FAT32 a už to fičelo.
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Aros
- Začátečník

Dívej se, to je to, co už jsem tady jednou psal. Je tu až příliš mnoho lidí, kteří píší zbytečné odpovědi... Mě třeba "převzít vlastníka souboru" vůbec nic neříká. To je zřejmě proto, že jsem to nikdy nedělal, na druhou stranu kdybych to dělal, neptám se na to... 
- faugusztin
- Začátečník

-
- tst
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Aros
- Začátečník

Já zase nadávám na lidi co si něco ukládají na plochu nebo do dokumentů. Prostě microsoft udělá lidem(kdyby v home edici pro zoufalce, ale je to i v profesionálech!) složku obrázky a řekne - a sem budete odteď všichni ukládat obrázky. A lidi to dělají. To je úplně nesmyslné a jsou s tím jenom problémy. A na windowsy nenadávám proto, že by mě nějak osobně štvali, ale proto že úplně nesmyslně a ve všech verzích něco nějak zbytečně komplikují.
A s windows umím. A to celkem dobře - jak už jsem tady psal, takové věci jako používání uživatelů nedělám, proto nemusím řešit poděly se zálohou. Každopádně díky...
A s windows umím. A to celkem dobře - jak už jsem tady psal, takové věci jako používání uživatelů nedělám, proto nemusím řešit poděly se zálohou. Každopádně díky...
- faugusztin
- Začátečník

-
[quote="Aros"][/quote]
Domovsky adresar pre uzivatela je bezna vec v kazdom OS. Navyse domovske adresare maju este vacsi vyznam v pripade pocitacov v domene s roaming profilmi.
To, ze ty nedokazes pochopit dovod, preco sa dana vec zaviedla este neznamena, ze dana vec je najvacsia blbost na svete atd.
Domovsky adresar pre uzivatela je bezna vec v kazdom OS. Navyse domovske adresare maju este vacsi vyznam v pripade pocitacov v domene s roaming profilmi.
To, ze ty nedokazes pochopit dovod, preco sa dana vec zaviedla este neznamena, ze dana vec je najvacsia blbost na svete atd.