Takže sstava
MB: GigaByte DS3 P35
RAM: Kingston 2x4gb dual channel
CPU:C2D E4500 2,2ghz po oc jedu na 2,8Ghz
GPU: GigaByte Radeon HD3870 DDR3
HDD: Samsung 200GB..
Mám problém, že když spustím nějakou hru, tak mi čas od času spadne do Windows, dělá to třeba u crysis, cmr:dirt a ted nejvíc u Gears of War (abych se přiznal, tak to není origoš a je rozdělený na 2 dvd, jinak všechny uváděné hry jsou originálí s patchem)....
Prostě hra spadne a hodí mně to hlášku, že systém Windows musel hru ukočit, jelikož v aplikaci nastala chyba...
Zkoušel sem podtaktovat grafiku a procák, ale nic nepomohlo, projel sem to orthosem a memtestem, ale taky žádná chyba. Už fakt nic nevím... Možná se jedná o chybu windowsu, ale nemůžu na ni přít... Nevíte někdo co s tím? Jo a jenom abych dodal, tak to Gears of War padá tak po 1 minutě od spuštení... Tudíž myslím, že u něj nastane chyba kodu v exe souboru...
Padání her do Windows....
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- faugusztin
- Začátečník

-
Mne to tiez robilo, najskor iba trochu, potom cim dalej tym castejsie. Dovod bol jednoduchy - odchadzali mi RAM. Samozrejme, ze cely modul neodide naraz, takze boli iba urcite chybne adresy (konkretne cca 20-30MB cca pri hranici 1,5GB z 2GB pamatoveho modulu) a pokym sem system nic nezapisal bolo vsetko v pohode. Akonahle ale zacal s danou castou pamate pracovat, bolo po hre/aplikacii
.
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
NJN ale memtest a orthos nic nenašel... Všechno stabilní.... A to gears of war jak sem psal padá po 1 minutě, to fakt vypadá na chybu aplikace... no jedna warezácká hra...faugusztin píše:Mne to tiez robilo, najskor iba trochu, potom cim dalej tym castejsie. Dovod bol jednoduchy - odchadzali mi RAM. Samozrejme, ze cely modul neodide naraz, takze boli iba urcite chybne adresy (konkretne cca 20-30MB cca pri hranici 1,5GB z 2GB pamatoveho modulu) a pokym sem system nic nezapisal bolo vsetko v pohode. Akonahle ale zacal s danou castou pamate pracovat, bolo po hre/aplikacii.
//Myslíte si, že i-když orthos nic nenajde, že se může jednat o vadnou paměť?
...