Projekt: STEEL MOD by GAME_CUBE - mini aktualizace 29.února

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Projekt: STEEL MOD by GAME_CUBE - mini aktualizace 29.února

Příspěvek od GAME_CUBE »

Zdravim pozdravuju všechny milovníky modovaných počítačů ...

Tak jsem se rozhodl že začnu a určitě dokončím svuj mod ... tim určitě mam na mysli to že už jsem tu měl jeden ale bohužel jsem skončil dřive než jsem začal bylo to poprve a po...l s mi to cele od laku až konstrukci cele kase viz. http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=95983 škoda :(

Ale co je tu dalši a ten se daři a už mam menši zkušenosti takže to bude snad ok.Takže co budu modovat jedna se o starou znamou skřín KN600 ,našel jsem ji před kanclem a nikdo ji nechtěl tak jsem si ji hnedka vzal do dilny.
Moje představy o tam jak bude vypadat nejsou zcela určite ale bude celá černa s kouřovým plexi a podsvicená modrýma větrákama a katodou a pokud by měl někdo nějaky napad či navrh tak sem s nim jinak budu informovat o všem.

Jinak tento mod dělam pro sveho otce ktery by chtěl novou skřín tak mu ji udělam samozřejmě i na jeho naklady :-D jinak tady je ta moje herní kostka :D

Obrázek

Mam tu par fotek z dilny pro začatek sice neni nic moc co komentovat jelikož tak to všechno začína ale budu rad za cokoliv :razz: tak do mě moodeři :twisted: :twisted:

1) Takže takhle vypada skřín v orginalním stavu
Obrázek
Je stahla od eXp10it tak doufam že se bezlobiš :D

2)Takže tu jsem musel trochu zkrátit koše na zdroj a mechaniky jelikož by se mi tu nevešlo plexi.A nakonec na tom bude lemovka libi se mi tam.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

3)Zde vyřezane okno na bočnici a vrchu case , jelikož jsem se rozhodl že tam nebudu davat lemovku tak jsem si daval zaležet at je to rovně a povedlo se to krasně vybrousit je to hladke jak ....
Obrázek
Obrázek

4)A zde trochu kompletace , okno bude tak akorat nemam rad moc male okna :D
Obrázek

5)Taak a nyní menši změna předniho panelu , vyřezani přebroušení , dale tam příjde ten perforovaný plech co použil stoobi na mod silent pokud mi to povi kde se to da sehnat jelikož na internetu jsem nic nenašel pak.Dale zakituju pozice pro disketovku jelikož se už nepouživa a bou tam nove tlačítka na zapnuti a restart počítače a usb a audio porty a ještě jsem se rozhodl že trochu změním i panel ktery zakrýva mechahniky.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak pro dnešek všechno ... :D
Naposledy upravil(a) GAME_CUBE dne pát 29. úno 2008, 15:17, celkem upraveno 10 x.
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

Nádhera.Myslím tim i kostku i tenhle mod.Je to pěkná skříň a doufám že ji i pěkně zpracuješ.A s tim plechem to bude nádhera.Jen tak dál.go go go
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

tady se to s modama naráz rozjelo
no jo, vono je jaro, všechno se množí :oops:
držíme palce, zatím dobrý
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Vypadá to hezky. Tuhle bednu hledám a nikde není nemá někdo? Hele si si jistej že je jaro vypadá to tak ale kalendářně ještě není ne?!
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Tony-kapa : Jasne ja tu bednu taky shaněl a najednou mi padla do klina jako oříšky pro popelku ... hnedka jak jsem ji tam vyděl tak už ležela v kufru auta :D jinak to jaro bych už bral ...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Co chces delat s predkem?

Jinak ja tenhle case mam taky, ale ve forme bigtoweru (Morex KN-100) a je opravdu skvely :roll:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

OndraSter : překvapko .... jinak ještě asi sam nevim a co vim tak sem napsal do úvodu :roll:
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dnešní menší přídavek 26.2.2008

Příspěvek od GAME_CUBE »

6)Dneska jsem se rozhodl že přední čast plechu vyřežu a nahradim ho plechem s otvory pro větráky 120mm a plus i otvory na tlačítka a usb a audio vyvody ... trochu jsem i pozměnil přední panel nakonec bude celý až po mechaniky osazený perforovaním plechem ,bude to vypadat krasně :D
Dale jsem odstranil mřížku na zadním větraku a dal jsem tam lemovku dale tam take příjde mřížka co se používa na reproduktory.Jinak jsem sem dal fotku přímočarky se kterou řežu , s tim laserem se krasně jede :roll:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

7)Pak jsem ještě říznul plexi na bočnici a na vrch case :D a jedno detailní foto obrušeneho plexi.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ještě by to potřebovalo nějak vylešiti sice to nepujde vydět ale kdyby někdo vědel jak tak pisněte ...
salamoon
Nováček
Nováček

Příspěvek od salamoon »

GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

salamoon : kupoval sem to před rokem to byl ještě dzažší ale je nadherny :D

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45296
salamoon
Nováček
Nováček

Příspěvek od salamoon »

mna zaujal v tej tme tou sirokou spodnou hranou pod displejom.....pekny
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Vem sii nějaký hadřík který nepouští vlákna a cucky a ki tomu leštěnku nějakou tu lepší. (tu byl takovej topic ale nemůžu ho ted nák najít)

OndraSter: Asi by jsi jí neprodal?? :roll: :oops: :wink:
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

jj hezká skříňka.Nedivim se že je o ní takovej zájem.A ještě k tomu pro modding jak dělaná.Hezky se to vyvíjí.Už se těšim na ten předek.
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

d.r.o.b.e.k. : ja tež ale nejdříve musim sehnat ten plech abych mohl jet dale s tim předkem :D ale ještě to bude zajimave jak se to vivne
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mini aktaulizace

Příspěvek od GAME_CUBE »

8)nedalo mi to a šel jsem dneska na chvíli do dilny na pul hodkyže budu řešit přední panel a alespoň jsem zadělal výklenky na předním panuli plexisklem a zatmelil at to pěkne přes noc schne :D a jelikož to nebylo planovane tak jsem fotil fotakem tak omluvte kvalitu. :oops:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Mno ja si nemůžu pomoct,na mě to působí celkem Retro stylem.Ale až to bude hotové,bude to vypadat jinak a další podobu tomu dá i barva,ale zatím pěkný.
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Sicco2 : až to bude tak určitě ... ale jen trochu nechápu co mysliš tim retro stylem :oops: jako to přece znamena obnova něčeho stareho ne???
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

myslim ze to myslel jako ze je to stale dokola to same...(ty mody)
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
GAME_CUBE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GAME_CUBE »

Dark GunMan : jo taaak mno tak jasne ono to všechno je vesměs skoro stejne nebo podobne ale každy do toho da něco sveho ... ni???
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

V konecnem vysledku jsou vsechny mody original. Ale vetsina je podobna ( Plexi do bocnice, dira pro vetracky, nejakej neon, uprava kabelaze a mod je hotov). ;)
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
Odpovědět

Zpět na „Projekty“