Tak jsem se rozhodl že začnu a určitě dokončím svuj mod ... tim určitě mam na mysli to že už jsem tu měl jeden ale bohužel jsem skončil dřive než jsem začal bylo to poprve a po...l s mi to cele od laku až konstrukci cele kase viz. http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=95983 škoda
Ale co je tu dalši a ten se daři a už mam menši zkušenosti takže to bude snad ok.Takže co budu modovat jedna se o starou znamou skřín KN600 ,našel jsem ji před kanclem a nikdo ji nechtěl tak jsem si ji hnedka vzal do dilny.
Moje představy o tam jak bude vypadat nejsou zcela určite ale bude celá černa s kouřovým plexi a podsvicená modrýma větrákama a katodou a pokud by měl někdo nějaky napad či navrh tak sem s nim jinak budu informovat o všem.
Jinak tento mod dělam pro sveho otce ktery by chtěl novou skřín tak mu ji udělam samozřejmě i na jeho naklady

Mam tu par fotek z dilny pro začatek sice neni nic moc co komentovat jelikož tak to všechno začína ale budu rad za cokoliv
1) Takže takhle vypada skřín v orginalním stavu

Je stahla od eXp10it tak doufam že se bezlobiš
2)Takže tu jsem musel trochu zkrátit koše na zdroj a mechaniky jelikož by se mi tu nevešlo plexi.A nakonec na tom bude lemovka libi se mi tam.
3)Zde vyřezane okno na bočnici a vrchu case , jelikož jsem se rozhodl že tam nebudu davat lemovku tak jsem si daval zaležet at je to rovně a povedlo se to krasně vybrousit je to hladke jak ....
4)A zde trochu kompletace , okno bude tak akorat nemam rad moc male okna
5)Taak a nyní menši změna předniho panelu , vyřezani přebroušení , dale tam příjde ten perforovaný plech co použil stoobi na mod silent pokud mi to povi kde se to da sehnat jelikož na internetu jsem nic nenašel pak.Dale zakituju pozice pro disketovku jelikož se už nepouživa a bou tam nove tlačítka na zapnuti a restart počítače a usb a audio porty a ještě jsem se rozhodl že trochu změním i panel ktery zakrýva mechahniky.
Tak pro dnešek všechno ...