z win98 nejde pripojit do win2k ale opacne ano
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
z win98 nejde pripojit do win2k ale opacne ano
Dobry den , mam siet kde mam zo 18 pc na switchi za routerom kde mam NATko a kazdy pocitac medzi sebou zdiela data , vsade pri zdielanych zlozkach su prava nastavene na "Everyone" s plnym pristupom , len problem je ze to win98 sa dostanem z kazdeho pc ale ked sa chcem dostat z win98 do inych pc vypyta si heslo a neviem ake heslo ked ziadne nemam nastavene ? neviete mi poradit co za heslo to chce ?? tvari sa to ako heslo pre pristup , skusal som aj heslo admina u pc s win2k ale nic , este som zistil ze ked dam vo win98 okolni pocitace a kliknem na pc1 napriklad tak vidim tabulku kde zadat heslo ale umiestnenie nieje \\pc1\data1 ale \\pc1\IPCparagraf\ coz je asi?smycka na spravu win2K , tak som skusil napisat celu cestu manualne \\pc1\data1\ potom to bolo spravne ale stale chce heslo , je 10/100mbits LAN , za pomoc dakujem
- faugusztin
- Začátečník

-
Je to IPC$, a tu mas navod ako to vyriesit (po anglicky).
- Dorota
- Nováček

-
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
super ,som to vyriesil , stacilo sa vo W98 prihlasit pod menom zhodnym v pravach na zdielanom dokumente vo W2k , ale teraz sa mi vyskytla zahada v tejto istej sieti a to ze.... vsetky sietovky su rovnake Intel 10/100 VM a kazda mala nastavenz Duplex rezim ako Automaticky a pri tomto nastaveni sa na net dotane 80 percnet PC zvysne pocitace sa dostanu na net pod podmienkou ze na nich nastavim 10mbps Full duplex rezim a z toho som debil ze preco nepomaha ani manualne nastavenie 100 mbps full duplex , viem ze siet sa obmedzuje na najpomalsi pc v sieti ale vsetky karty su rovnake a nechapem ten duplex..... za nazory dakujem