Aliens vs. Predator 2 - nízké FPS na 8800GT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
xJirikx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xJirikx »

takže problém byl vyřešen fomatem a reinstalem systému :)
ale nastal další problém v mé oblíbené hře Aliens vs Predator 2 mám při nej nastavení cca 22FPS se starou 6600 jsem měl 66FPS (Win XP Prof.)
Ale 8800GT by to měla zvládat, protože kámoška má 8800GT 512 od Evga a vše jí jede ve hře jak má. Máme stejný ovladače...jen má starší verzi BIOS. Chci se zeptat jestli někdo může poradit: Dá se ten BIOS flashnout na nižší verzi a pokud ano, jak a mám ho hledat spíš u nVidie nebo u Gainwardu?
Díky za odpověď
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vyděleno odsud - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 4eff2d7d44

A před reinstalem ta hra jela normálně ? Zkusil jsi jí odinstalovat a znovu nainstalovat ? Výkon v jiných hrách je v pořádku ?
Goldnoob team proud member!
xJirikx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xJirikx »

no předminulej tejden (minulej jsem byl mimo...zlomenina klíční kosti...fotbal to je sviňa :D ) jsem formátoval 3x systémovej disk...potřetí jsem nainstaloval jen windows, ovladače ze souboru v kterém má AvP 2 pod 8800GT tutově jít 169.21, DX 9.0c a hru... s 8800GT byl výsledek 22FPS a s 6600 66FPS (měřeno pomocí FRAPS)... Crysis mi na nové jede na 25FPS při 1280*1024 high a 4xAA. v CoD4 demu jsem nešel při 1280*1024 plný detaily pod 50FPS, prostě grafika má výkon odpovídající sestavě (A64 3700+, 3GB DDR, A8N-E deska s n4force)
problém je jen s AvP2, ale je to moje milovaná hra, kterou kroutim už nějakej 4 rok a mam tam spoustu známejch, jenže teď je de facto nehratelná...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Sice zbytečná otázka, ale patche máš všechny ? Vyzkoušel jsi více verzů ovladačů ? Třeba ti to půjde pod jinými než tvým známým, PC je občas nevyzpytatelné :)
xJirikx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xJirikx »

4 verze ovladačů, poslední patch (cca 2 roky starej bez kterého hra nepustí na servery)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak to už mě toho moc nenapadá. Možná si trochu pohrát s HW akcelerací zvuku a případně třeba na další disk zkusit další instal OS, jestli se i tam bude problém vyskytovat.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“