Problem s Vistama a Flash disky

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Norin
Nováček
Nováček

Problem s Vistama a Flash disky

Příspěvek od Norin »

Ahoj, koupil jsem si notebook HP viz podpis, je kompletně v angličtině, a problém je že mě tam nejedou flash disky, zezačátku mě tam fungovala jedna flashka SanDisk Cruzer Micro U3 2GB, ale vždycky si to chytře vyžádalo ovladače, když sem dal aby mě to už nevyzývalo ke stahování ovladačů (které visty stejně nenašli ) tak mě z tento počítač Flash disk zmizel, v device manageru je stále, a je i v Disc management ale tady se zobrazuje jen v dolním okně,a když k němu chcu připojit "Drive letter" tak mě to vyhodí chybu že je disc management "not up-to-date" a že mám dát refresh nebo restartovat PC ani jedno nepomáhá, v Sandře mě to píše že je flashka v fyzickém oddílu, v logickém nikoli.Takže už vážně nevím co udělat aby mě tam ty flashky fungovali. Děkuji za jakékoli nápady :(
HP Presario V6500 notebook, CPU: Turion 64 X2 M TL-58 1,9GHz ; 2048DDR2 MB RAM; ; NVIDIA GF 7150M/nForce 630M; Hitachi 160GB ATA ; 60W ATX; OS: Win Vista Home 32bit
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“