Flash objekt a znovunacitani...
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Flash objekt a znovunacitani...
Caute,
Nevite nekdo prosim jak vyresit tenhle problem?
Na nasem webu ODKAZ (stale ve vystavbe) je vpravo nahore flashovka. Ten panacek s nazvem klanu a ta flashovka je ozvucena. Vpravo nahore sou tlacitka ON a OFF na vypnuti hudby, ale jakmile dam refresh stranky, nebo kliknu na cokoli v menu, otevre se mi nova stranka a flashovka se mi nacte znova a hudba zacne opet hrat. A po par minutach to zacne bejt pekne otravny... Skousel sem dat flashovku do iframe, ale nic sem tim nevyresil.. Byl to jen pokus a tak nevite nekdo jak to vyresit, aby se mi ten objekt ve flashi nenacital na kazdy strance a po kazdym refreshy znova znova? Pste chci jednou kliknout na tlacitko off a do zavreni stranky, nebo prohlizece to uz nemuset pouzit...
Nevite nekdo prosim jak vyresit tenhle problem?
Na nasem webu ODKAZ (stale ve vystavbe) je vpravo nahore flashovka. Ten panacek s nazvem klanu a ta flashovka je ozvucena. Vpravo nahore sou tlacitka ON a OFF na vypnuti hudby, ale jakmile dam refresh stranky, nebo kliknu na cokoli v menu, otevre se mi nova stranka a flashovka se mi nacte znova a hudba zacne opet hrat. A po par minutach to zacne bejt pekne otravny... Skousel sem dat flashovku do iframe, ale nic sem tim nevyresil.. Byl to jen pokus a tak nevite nekdo jak to vyresit, aby se mi ten objekt ve flashi nenacital na kazdy strance a po kazdym refreshy znova znova? Pste chci jednou kliknout na tlacitko off a do zavreni stranky, nebo prohlizece to uz nemuset pouzit...
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
myslim ze flash umi pracovat s cookies..
a pokud ne, tak si udelej specialni PHP soubor, ktery bude zapisovat a cist COOKIES / sessions jestli zapnout nebo ne a z toho flashe si ho nacitej / volej
a pokud ne, tak si udelej specialni PHP soubor, ktery bude zapisovat a cist COOKIES / sessions jestli zapnout nebo ne a z toho flashe si ho nacitej / volej
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- bubanek
- Středně pokročilý

- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co se tyka flashe a php, tak stim si nerozumim vubec... Dokazu vyuzit uz napsany scripty a povetsine je zprovoznit. Web je trosku upravena sablona a ten flash uz byl soucasti. Nebylo by nejaky reseni jen pomoci jazyka html? Aby script jakoze bezel porad a vzdy se jen zobrazil v dane strance, klidne bez uvodniho "bouchnuti"??
- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- bubanek
- Středně pokročilý

- X-Spidy-X
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: