Hodiny se zblázdnily :(

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
AiX
Začátečník
Začátečník

Hodiny se zblázdnily :(

Příspěvek od AiX »

Zdravim, mám desku P5n-D a mam problem... Prostě se zblázdnily hodiny (no spíš teploměr) Asi to bude deskou, ale je to teplota CPU tak to píše sem do procesorů... prostě jakykoli program ukaže že když zatižimprocesor na 100% tak vyleti teplota na 90stupnu teměř okamžitě (více než jádra) je to asi nejakej bug, jelikož při 90 by se to už resetlo.. .docela me to štve, protože nevidim kolik topi CPUčko... nějaka rada, skušenost s tímhle by nebyla ? TAT mi nejde píše nějakou chybu :(
MireC22
Začátečník
Začátečník

Re: Hodiny se zblázdnily :(

Příspěvek od MireC22 »

eXik píše:Zdravim, mám desku P5n-D a mam problem... Prostě se zblázdnily hodiny (no spíš teploměr) Asi to bude deskou, ale je to teplota CPU tak to píše sem do procesorů... prostě jakykoli program ukaže že když zatižimprocesor na 100% tak vyleti teplota na 90stupnu teměř okamžitě (více než jádra) je to asi nejakej bug, jelikož při 90 by se to už resetlo.. .docela me to štve, protože nevidim kolik topi CPUčko... nějaka rada, skušenost s tímhle by nebyla ? TAT mi nejde píše nějakou chybu :(
update biosu si uz robil ? ako ti to ukazjue v biose ?
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

to nevím, update bios ? na P5n-D už je nový bios ?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Me by spise zajimalo, o cem vubec mluvis.. co se prehriva, ktere cidlo ti co ukazuje.. a co s tim proboha maj spolecnyho hodiny..??!! :?
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

Skusal si core temp ? Plus vobec sa PC pri takej teplote nemusi resetnut , zalezi od toho , co mas nastavene v BIOSE , podla mna sa ochrana CPU aktivuje az pri vyssej teplote ako 90 stupnov.
Ak ti bude ukazovat core temp tiez 90 stupnov, tak odskusaj ci nieje problem s chladenim , moze zle dosadat chladic , tiez vymen teplovodivu pastu ...
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“