pouziti monitoru z notebooku?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
FL00P-y
Začátečník
Začátečník

pouziti monitoru z notebooku?

Příspěvek od FL00P-y »

Zdravim,

mam takovej dotaz. Mel jsem mensi prihodu z notebookem na kterej jsem si vylil caj a zateklo mi to za LCD. Vsechno uz je OK a mam to vymeneny ale ten monitor do kteryho zatekla tekutina vpohode jede, akorat ma na prave strasne trosku mapku.

nejak by mi to nevadilo a proto hledam vyuziti toho monitoru aby mi jenom tak nelezel v supliku kdyz je funkcni.

napadlo me, ze bych si ho dal naprikklad na zed. Ale popravde nevim jak ho rozjet a co ktomu budu potrebovat.

Monitor ma akorat jeden vstup na nejaky tenounky IDE kabel (mozna IDE :) ) a jinak jeste jeden vystup. Takovej malinkej konektor s cervenym dratkem a bilim dratkem.

Myslite ze to nejak pujde znovu zapojit? treba ke stolnimu PC ?

popripade jestli se vyznate a vite co to vyuziva za kabely tak napiste. Diky
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Viz tady... Ve zkratce receno se ti to asi nepovede. Prvnim ukolem je najit datasheet a zjistit, jak se ten displej ridi, pripadne zda uz ma v sobe nejaky radic/konvertor pro pripojeni na nejake standardni rozhrani (coz vetsinou nema). Pokud bys mel naladu a potrebne znalosti, muzes si postavit radic vlastni, ale neni to nic jednoducheho a pokud to nechces delat vylozene pro tu radost z tvorby, tak se to ani nevyplati.
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“