Patriot 800 cl4 na Gigabyte x38 ds4

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
ondreej
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Patriot 800 cl4 na Gigabyte x38 ds4

Příspěvek od ondreej »

mam problem s pametma patriot 800mhz cl4, na netu jsem nasel recenzi techto pameti a nemel by byt problem je provozovat na 1066mhz pri casovani 5-5-5-15 na napeti cca 2,3v.. bohuzel me se to vubec nepovedlo max je dostanu na 900mhz coz mi prijde dost malo.. problem mam take s biosem te desky ona totiz v biosu ma jen polozku ddr2 over voltage +0,1v, +0,2v.. atd a nevim k jake hodnote se to pricita, ze by 1,8v? Mate s touto deskou a pametma nejake zkusenosti?
Intel i7 2600K, ASUS P8Z68-V PRO, Adata 4x2GB 1600MHz, nVidia 560Ti, RAID 0 + 1
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

to napatie sa pripocitava k 1,8V. to ze si nasiel recenziu a tebe tak nejdu si myslim ze je uplne bezne. ono v recenziach sa dost casto objavuju ES verzie pripadne dokladne vybrate lepsie kusy. Nehovorim ze je to pravidlo ale stava sa. predsa len ide o velmi dobru reklamu.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
KunNy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KunNy »

Já z Patriotů 2 x 1GB kupovanch jako 800Mhz při CL4 předevčírem vytáhl nádherných 920Mhz při stejném časování 4-4-4-12 na 2.20V, což je nádhera. Bohužel jsem to netestoval X hodin v Memtestu (nebyl na to čas), ale dvě hodinky to v Orthosu v testu na paměti vydrželo. A to vše bylo na lowendové desce GB P31 DS3... Hold asi štěstí na dobré kusy, ale pochybuju že ty bys měl až tak špatné že by ti nešly ani na těch 900Mhz při 5-5-5-15 nebo ještě horším časování...
Mám namysli přesně tyto
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW0AKDN3
Jinak jak píše busy, to napětí se přičítá k hodnotě 1.8V, a určitě to neni problém.
Odpovědět

Zpět na „Paměti“