Z tech fotek neni nic poradne videt, a z toho co jsem shledl tak musim rict ze se mi to nelibi, opravdu ne. Ja vim ze mnozi me tu mozna budou kamenovat ale i prvni mod lze udelat pekny, staci vice peclivosti a promyslet kazdy dalsi tah.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
loga hl, a hazardu, fan bez mrizky, docela divne vypadajici ledky a hlavne, husny nalepky od vyrobcu hw . proste to na me pusobi jako "mod" 12-13letyho ditete. sorry no
Na mě to působí jako spalácanina všeho možnýho. Hlavně ty loga - The Offspring, HL, hazard, alien, k tomu nálepky výropců a bílá mechanika... ale ty diody se mi docela líbí.
jo tak ty loga uznavam. Ale musite to brat tak ze je to ciste mul osobni PC takze to sou loga toho, co me bavi. Takze to je mod zamerenej na moji osobu a jelikoz mam docela sirokej okruh zajmu (na tom casu toho je jeste malo), tak se vam to zda preplacany.
Co se bilejch doplnku tyce, tak ty tam sou aby narusovali tu cerno-cervenou (coz taky souvisi a moji osobou...)
kazdej ma asi vic nez jeden zajem nemyslis ? (dobre urcite jsou taci kteri jen jeden mno .. )a pokud delaj mod tak taky to nedelaj 8style .. jinak ty fotky to chce lepsi (btw ty znacky cs,offspring ... sou nalepky ? nebo neco jinyho ? )