Wakizashi píše:a možná o to jde, které asi budou nejlepší na OC? Vím, je to kus od kusu, ale přeci nějaká firma musí dělat více kvalitní moduly ne?:-)
Pokud tě peníze nějak moc netrápí tak bych si nechal poslat ze zahraničí Cellshocky, Crucial Ballistix Tracer, Muskin XP series...
Z těch cos psal bych vzal ty co ti přijdou sympatičtější, protože dneska každé dobré 800Mhz CL4 dajou 1066Mhz CL5.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
pedrs píše:To je zajímavý.Já jich koupil už několik a všechny OK.Holt není nic 100 procentní.
Pak je ještě otázka desky a jejích schopnostech.Třeba má problém.Zkus ještě přidat na voltáži..
Mám Asus P5E. A aby bylo vše OK nic nemám nataktované.
Zkusím 2.3 V. Ale pak už ani o krok víc. Specifikace má dát 2.2V CL4
Zkus to,pokud to nevydrží zkus zvednout fsb a děličkou nastavit paměti na 800MHz. při 2.2V.To by mohlo pomoct.
Měl jsem podobný problém u Maximus Formula a Kingstou 2x1GB 1066Mhz,kdy nechtěli makat při 2,2V na 1066 MHz.
Pomohlo až zvýšení FSB a děličkou nastaveno na 1006MHz.