Intel GMA X3100 a problem s S-Videem

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
SmelikMartin
Nováček
Nováček

Intel GMA X3100 a problem s S-Videem

Příspěvek od SmelikMartin »

Mám notebook HP Compaq 6710b s S-Video výstupem. Grafika v notebooku je Intel X3100. Chtěl bych napojit notebook na televizi. Jelikož moje televize nemá S-Video vstup, tak to řeším přes SCART do kterého mám připojený S-Video kabel a 3,5mm stereo jack pro audio. Po připojení mi funguje správně klonování obrazu a i zvuk jede bez problémů. Jediná chyba je v tom že mám černobílý obraz. Předem upozorňuji že normu na grafice mám nastavenou na PAL-B, tudíž by měly být barvy normálně viditelné. Předem děkuji za jakýkoliv příspevěk k tomu tématu. Byl bych moc rád, kdyby se mi to s vaší pomocí podařilo rozhchodit i s barvami. :-)
swarm
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Tvoje televize evidentně neumí přijmout S-Video signál ve SCARTu. Chyba je tedy v redukci. Jiné redukce spojí barevnou složku na jasový pin, a pak je to vlastně stejné jako kompozitní signál, který už tvoje televize umí určitě (jinak by se ti nezobrazil ani ten černobílý obraz).

Přepájet si to může i na koleně, ale radši si tam dej nějaký kondík, abys sis neodpálil výstup na notesu.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
SmelikMartin
Nováček
Nováček

Příspěvek od SmelikMartin »

Prosím jestli by jste mi mohl popřípadě hodit nějakej odkaz na to jak tu redukci předělat.. vubec nevim co bych měl udělat, nevyznám se v tom. a pajet nějak kontakty když nevím ktere vubec neni moc dobry napad. Děkuji...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“