Project ''FreeDom mod'' !!PRIDANY FOTKY!!

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Piddas
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Project ''FreeDom mod'' !!PRIDANY FOTKY!!

Příspěvek od Piddas »

Obrázek
Jedná se o můj první case mod...

Sestava:
M2N SLI Deluxe
AMD Athlon64 x2 3600+
His Ati Radeon x1950Pro with Accelero X2
2*512MB RAM
Seagate Barracuda 400GB SATA II
DVD-RW
Zdroj EC 400W

Obrázek
Na obrázku je vidět původní case s menšíma úpravama, což je 30cm studená katoda (modrá) větrák v bočnici a nahoře v case...

Case už mám skoro hotový, udělal jsem tunel na 120mm intake větrák dopředu, nahoře bude 120mm intake, vzadu 120mm outtake. co se týká pravé bočnice tak se nevyhla prosklení, použil jsem 4mm tlusté čiré plexi, v kterém je 80mm podsvícený větrák, plexi se nevyhlo ani glavírovaní (historicky moje první). Vnitřek šasi je stříknutý modrou metalízou, koš na disky byl odstraněn, v předním panelu jsou zakitované páčky na vypínání/zapínání katod.

přidány fotky

Obrázek
pohled na předek šasi. vnitřek je na modro, upozorňuji že to není dodělané.
Obrázek
šasa z vrchu... otvory na fany nejsou vybroušeny
Obrázek
šasa ze zadu.
Obrázek
pustil sem se do flexováni:)

Obrázek
toto už je začátek úprav, kitu na to padlo opravdu hodně:D

Obrázek
ted již konečně detail předku, vytvořený tunel pro 120mm fan, zakitované vypínače katod a otvory na vypínače
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
vrchní prolis se mi vubec nelíbil... zakitováno. při bližším pohledu na puvodni predek a noví, si muzete vsimnout, ze jsem se sbavil veskerych prolisu, drazek apod, takze nyní vypadá predek mnohem hladší.
Obrázek
pravá bočnice s přiloženým plexi.
Obrázek
detail na můj první glavír, není to snad tak marný:)

až zase něco udělám tak nafotim:)
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

Zaujimave ale cudujem sa preco ziaden komentar ale nazaciatok celkom schopne
Piddas
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Piddas »

díky díky... pracuju na tom, už mám masku v černé barvě, dokitovávám zbytek, čekám na foťák, díky za koment:)
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

sorry ale mas to blbe :D (myslim gravir v bocnici, pise se modificed :D) jinak tys to upravoval s komponentama vevnitr?? a doufam ze ta dira pro fan nezustane takova zubata
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
pc blazen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pc blazen »

NEONET píše:sorry ale mas to blbe :D (myslim gravir v bocnici, pise se modificed :D)
Nee, ty to máš blbě :razz: :)
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

fakt? :D tyvolet ak to sorry
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
LeaderS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeaderS »

osobně bych rekl,pokud me dobre naucili anglicky :D že po stránce spisovné to má dobře... i když musím uznat ze modificed zní lépe :wink:
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

Piddas píše:díky díky... pracuju na tom, už mám masku v černé barvě, dokitovávám zbytek, čekám na foťák, díky za koment:)
OK ale daj este nejake foto
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

NEONET: ty se mi fakt zdas :D :D ... anglictinar samouk nebo co? :)

to autor modu: sem zvedavej, zatim to vypada na kolotocarnu :oops:
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

Flegy píše:zatim to vypada na kolotocarnu :oops:
-||- :roll:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No trošku mě děsí ty otvory pro fany, doufám, že se to chystáš ještě zabrousit (myslím plech).

Jinak přední nasávání zajímavé, hodně to změní tu case, ale jsem zvědav, jak to bude vypadat pod lakem, jestli je to přesně vybroušené...sám vím, jaké s tím jsou problémy.

A jen tak mezi náma, ten celý prostor jsi zaplácal kitem? To doufám, že ne...takový množství, to je trošku prasečina... :cry: Tam to chtělo montážní pěnu a pak až přes skelnou tkaninu slabší vrstvu kitu...jako u PC o nic nejde, zátěž to mít nebude, ale zbytečná váha a bál bych se, aby se to nakonec neurvalo, nebo to nezačalo praskat... :oops:
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

Stoobi píše:No trošku mě děsí ty otvory pro fany, doufám, že se to chystáš ještě zabrousit (myslím plech).

Jinak přední nasávání zajímavé, hodně to změní tu case, ale jsem zvědav, jak to bude vypadat pod lakem, jestli je to přesně vybroušené...sám vím, jaké s tím jsou problémy.

A jen tak mezi náma, ten celý prostor jsi zaplácal kitem? To doufám, že ne...takový množství, to je trošku prasečina... :cry: Tam to chtělo montážní pěnu a pak až přes skelnou tkaninu slabší vrstvu kitu...jako u PC o nic nejde, zátěž to mít nebude, ale zbytečná váha a bál bych se, aby se to nakonec neurvalo, nebo to nezačalo praskat... :oops:
Rada nadevse :D
Piddas
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: Project ''FreeDom mod'' !!PRIDANY FOTKY!!

Příspěvek od Piddas »

jasně, díky za kladné ohlasy... modified je správně... jinak otvory nezůstanou zubatý:D nějak na to nemám čas, momentálně dodělávám dokitování zbytečných dírek apod... měl bych se do toho zase opřít ;)
Piddas
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Re: Project ''FreeDom mod'' !!PRIDANY FOTKY!!

Příspěvek od Piddas »

4stoobi : neboj se, je tam silikon... na tom je až kit ;)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“