Zdravim.
Chcel by som sa pani opytat, aka je prevadzkova a bezna teplota tychto pameti. Mam ich styri vedla seba Kingstone HyperX 4x1Gb 800 v bigtoweri (Chieftec 62cm vyska) a ked ho otvorim, je v ich blizkosti citit teplo. Ruku na nich udrzim bez problemov, su vsak vsetky styri dost teplé odhad cca 40 stupnov na povrchu chladiacich rebier HyperX.
Je tato teplota ok, v biose su defaultne nastavene na 680MHz nie na 800MHz, nechcem sa v tam a v nastaveniach zbytocne "vrtat" a menit napajanie, vsetko totiz funguje, PC prakticky nikdy nezmrzlo, len ta teplota pameti a moja presna nevedomost o jej hodnote ma mrzia.
Dakujem za rady a odpovede.
Kingstone HyperX - Prijatelná teplota
- Heimdall
- Nováček

Kingstone HyperX - Prijatelná teplota
Intel Core 2 Duo 6750 (2,66), ATi Radeon HD2900pro(1024), ABIT soc.775, ATX/P35/DDR2, Kingston 4x1024 HyperX 800, 2x250 SATAII Seagate, Seasonic 500W, Case - Chieftec BigTovwer, 26" LCD Samsung 2693HM.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: Kingstone HyperX - Prijatelná teplota
Pokud na nich udržíš prst tak není co řešit. Pokud ale jejich teplotu cheš snížit tak jich ofukuj 12cm větrákem.Heimdall píše: Ruku na nich udrzim bez problemov, su vsak vsetky styri dost teplé odhad cca 40 stupnov na povrchu chladiacich rebier HyperX.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...