Total Annihilation

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Total Annihilation

Příspěvek od B@RT »

Jsem po dlouhé době vytáhl a super zapařil.
Je to hra z roku 97 která roste s PC a lze přidávat jednotky dle výkonu. paří to ještě někdo?

V první verzi hry bylo možné ovládat až 200 jednotek (do tohoto limitu se počítají i budovy), s příchodem The Core Contingency byl limit zvýšen na 250. Snadnou úpravou souboru totala.ini v herním adresáři je možné dosáhnout limitu až 500 jednotek, nicméně binárním zásahem do některých souborů lze navýšit přes 1500 (často využívaný limit, kterého se velmi těžko dosahuje a je považován za stabilní), 5000 (občas nestabilní, leč rozšířený) až k neuvěřitelným 6400 jednotkám. Nastavitelné minimum před hrou je 25

Obrázek

Obrázek
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Kdysi to vyslo jako 2CD (na druhym byly kampane) na gamestaru, dohral jsem kampane za obe strany (CORE a ARM ze?)

Nevis, jestli se chysta nejaky pokracovani?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

super sranda to byla. uz jsem nekam stratil cedla... ale ten super turbo kanon z datace co sezral vic elektriny nez udela 10 temelinu byl uplne orgasmicka hracka.
a vrchol hry pro me byl kdyz jsem ho udrzel pri plnem vykonu v kombinaci s automatickym target/radar systemem.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
_DAVE_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _DAVE_ »

Nevis, jestli se chysta nejaky pokracovani?
Tak neprime pokracovani neni nic jineho nez Supreme Commander. Alespon v pricipech je ta hra jako Total Annihilation.
Tuhle hru lze jeste prilezitostne zakoupit treba na Aukru, ale presto ze jsem milovnik starych a "zapomenutych" pecek, TA jsem nechal byt, protoze je velmi podobna modernimu S. Commanderu.
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.

Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Ano S. Commander z ní vychází.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Tady je k ni maly clanek z nedavne doby :)

http://ventum.net/items/245-total-annih ... elkem/show
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

slušný hlavně ten konec:

Nějaké poslední věty před smrtí
"Můj radar nikdy nenajdeš." - ICE, schovávající svou poslední jednotku.
"Přestaň mi vysávat Buzzsaw." - Zed na Pafku, který konstrukčními letadly hodlal vysát megadělo.
"Tvůj Commander nemá tak velký koule jako ten můj." – No comment
"A sakra, Bertha střílí dál než Intimidator." - Zed, nemile překvapen, že má dělo moc vzadu.
"Copak to máš v té vodě? A dopr****, *****, ***** ježka. Od kdy se dá 500 bombardérů parkovat pod vodou?" - Zed a ICE, když zjistili, že Pafka je doběhl.
"Teď už tady jenom začistím Pafku a jdu na tebe." - ICE, chvíli předtím než zjistil, že už nemá základnu.
"Už jste skončili tu svoji strkanici? Fajn, tak jdu na vás." - Zed, potom, co 2 hodiny vyráběl jednotky do zásoby a neútočil, protože válčil Pafka s ICEm.
"Kam se mi ztratila půlka základny?" - Už nevím. Běžná věc, když máte moc atomovek moc blízko u sebe.
" - Ty útočíš? - Jenom to tady tak přeskupuji... chvíle ticha... přeskupoval - Aha, tak promiň." - Pafka přeskupující pár jednotek, které v zápětí sesmažilo několik tisíc Albatrosů.
"Cítím se takový nezabezpečený." - ICE ve chvíli, kdy koukal na své dělové pole.
"- Nováček: Kde mám Commandera? - Hráč: Ctrl-C Ctrl-D" - ICE, když učil Zeda a Pafku hrát TA. Ctrl-C nalezne Commandera, Ctrl-D zničí jednotku. Aneb! nikomu něvěř!
"Přestaň střílet těma 20 Tajfunama, třese se mi to tady tak, že na nic nejsem schopen kliknout"
"Nemám dost letišť" – Každý si tím prošel... při pohledu na čtverec letišť 10 x 10.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Výborné hlášky...další důvod být nasratý že na naší kolejní síti nejde pařit a ani hrát po netu...prd....
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

ani mezi sebou?
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud se to netýká přímo TA, tak bych na téma "nejde nám pařit po síti" pokračoval jinde".
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“