Pomaly pocitac

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
homi
Nováček
Nováček

Pomaly pocitac

Příspěvek od homi »

Sestavil jsem si takovy obycejny pocitac. Ma to 1.7GHz, 512 RAM, grafika GeForce 4. A mam problem s tim, ze pocitac je pomaly. jasne, ze nemuzu od takoveho pocitace cekat kdovi co, ale ja si na nem skoro nezahraju ani mafii, nebo colin mcrae 2. (pri hre se obraz dost seka). ovladace mam "snad" vsechny nainstalovane spravne. pri normalnim hybanim oknem po plose se okno zacne hrozne trhat a vyuziti CPU okamzite vyskoci na 100%. takze je to opravdu hrozne.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

podle me chybi ovladace od desky nebo od grafiky. nebo oboji
homi
Nováček
Nováček

Příspěvek od homi »

rikam ze jsem ovladace instaloval
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Tady to rozhodně nepatří, problémy s pc se řeší v počítačovách sestavách. Takže přesun.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

homi píše:rikam ze jsem ovladace instaloval
ja ti to nevyvracim ale asi se proste ty ovladace nechytly. to ze si je instaloval vubec nic neznamena. dulezitej je vysledek :wink:
homi
Nováček
Nováček

Příspěvek od homi »

aha promin, co mam tedy udelat s temi ovladaci. jak zjistim jestli se chytly nebo ne?
sir Samuel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sir Samuel »

zkus stáhnout z netu a nainstalovat nějaký jiný ovladače, pokdu máš nejnovější tak klidně trošku starší...
homi
Nováček
Nováček

Příspěvek od homi »

to ale musim nejdrive ty stare odinstalovat, ne?
harf
Nováček
Nováček

Příspěvek od harf »

nemusíš nahradi se automaticky tema co tam zrovna budeš dávat :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“