Kvalita fotoaparátů v telefonech.
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kvalita fotoaparátů v telefonech.
Dost mě zajímá, jak vypadá taková fotka co se týče kvality a čitelnosti. Zajímají mě spíš integrované v T610, N6230 apod...Dejte please ukázky.
EDIT // kaRf:
Je mi jasný, že to bude oproti 4Mpix foťáku dost mizerný, ale když vyfotík ... něco ... tak jestli to bude vidět. Někde je tady fotka windtunelu z půllitru a vypadá mizerně.
EDIT // kaRf:
Je mi jasný, že to bude oproti 4Mpix foťáku dost mizerný, ale když vyfotík ... něco ... tak jestli to bude vidět. Někde je tady fotka windtunelu z půllitru a vypadá mizerně.
Naposledy upravil(a) karf dne úte 25. kvě 2004, 22:36, celkem upraveno 1 x.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud mohu tento thread využít tak mě zajímají z N3650 a 7650.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Geo
- Začátečník

ja sice takovy mobil nemam a ani po nem netouzim. Predpokladam ze kvuli absenci blesku se daji fotky poridit jen za dobrych svet. podminek. A co clovek muze ocekavat od tak mrnave cocky, ktera musi navic odolavat oterum po kapsach apod. Prijde mne to takova frajerinka k nicemu.
ASUS P4P800-Deluxe, P4 2.4/800, DDR 2x256MB/400MHz, Seagate 30GB, WD SATA 200GB, RAID ATA100 2 x WD 80GB
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No já bych čekal spíš nějaký fotky nebo tak něco. O tom jesli chtít telefon s fotoaparátem si rozhodnu sám
Navíc je tady fakt, že třeba SE se u T630 chluí rozlišením VGA ale umí jen 330x270 +- a softwarově ho zvětší. Já bych rád viděl nějaké fotky. Díky všem
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- Raptor181
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No ja mam SE T610 a tie fotky su take
asi tak take...ale videl som fotky z Samsung E700 a to bola ina kavicka..E710 ma aj blesk ( @GEO) Ale N6230 podla mna zatial nema konkurenta...Velmi dobre fotky, jasne ze nie ako 4Mpix fotak ale je to na mobil velmi dobre...
Let´s go VW
www.raptor181.tk - autoalarmy a prislušenstvo
http://forum.phonesoft.cz - forum o mobilnych telefonoch
GPRS ORANGE 1000 pripojenie na net l T610 cez infra
www.raptor181.tk - autoalarmy a prislušenstvo
http://forum.phonesoft.cz - forum o mobilnych telefonoch
GPRS ORANGE 1000 pripojenie na net l T610 cez infra
- Andrew
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- maryn
- Nováček

Re: Kvalita fotoaparátů v telefonech.
fotky T610 komplentě na pi*u - 3xx na 2xx bodů, byl bych 100x raději, kdyby tam ten foťák vůbec nebyl a ušetřil tak místo. max. jako pozadí na displej, na monitoru PC tu fotku ani nenajdeš! 
raději se poohlédni po nějakém normálním digi. i když dostal se mi do ruky nějakej novej samsung s vysouvací klávesnicí a ty fotky z něj už byly celkem v klidu (na mobil).
raději se poohlédni po nějakém normálním digi. i když dostal se mi do ruky nějakej novej samsung s vysouvací klávesnicí a ty fotky z něj už byly celkem v klidu (na mobil).
GangStarr rulez!
AMD Duron 1600 Applebred @ 10x200, 1.5V | Arctic Cooling Copper Silent 2M | MSI KT6V-LSR | Transcend 512MB DDR SDRAM 400MHz @ CAS 2.5 | Sapphire ATI R9200 64MB | Seagate Barracuda IV 60GB | LG DVD-RAM GSA 4120 + SONY DVD-ROM DDU 1621 | Case-hnusná-jaxviñha
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak SonerikaT610 mám už 2dny, tak na ukázku pár foto.
I Ten nej mobil s nej foťákem je stejně na nic co se kvality fotek týká!
Foto v interiéru:
www.hungkar.cz/work/doma.jpg
Sousedovo super car:
www.hungkar.cz/work/Soused.jpg
Zahrada:
www.hungkar.cz/work/kytky.jpg
I Ten nej mobil s nej foťákem je stejně na nic co se kvality fotek týká!
Foto v interiéru:
Sousedovo super car:
Zahrada:
- maryn
- Nováček

jj, mobil by měl mít aspoň VGA rozlišení, aby to bylo trochu k dívání, ale ne interpolovaně jako T630..Dzin píše:Tak SonerikaT610 mám už 2dny, tak na ukázku pár foto.
I Ten nej mobil s nej foťákem je stejně na nic co se kvality fotek týká!![]()
Foto v interiéru:
Sousedovo super car:
Zahrada:
GangStarr rulez!
AMD Duron 1600 Applebred @ 10x200, 1.5V | Arctic Cooling Copper Silent 2M | MSI KT6V-LSR | Transcend 512MB DDR SDRAM 400MHz @ CAS 2.5 | Sapphire ATI R9200 64MB | Seagate Barracuda IV 60GB | LG DVD-RAM GSA 4120 + SONY DVD-ROM DDU 1621 | Case-hnusná-jaxviñha
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Asahi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Asahi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dokud tyhle integrovany fotaky nebudou mit snimace jako bezny digitaly, tak ta kvalita bude porad spatna. Ale i tak, mobil chci na komunikaci, kdyz chci fotit, tak s necim poradnym a na to proste mobil nikdy nebude stacit. Osobne mi hodne vadi, ze snad vsechny novy a chystany mobily maji fotak, kdyby tak delali aspon u nekterych modelu dve verze - s a bez fotaku 
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
by se neprosadily na trh ty s fotkama... proste to musi mit vsichni...Asahi píše:Dokud tyhle integrovany fotaky nebudou mit snimace jako bezny digitaly, tak ta kvalita bude porad spatna. Ale i tak, mobil chci na komunikaci, kdyz chci fotit, tak s necim poradnym a na to proste mobil nikdy nebude stacit. Osobne mi hodne vadi, ze snad vsechny novy a chystany mobily maji fotak, kdyby tak delali aspon u nekterych modelu dve verze - s a bez fotaku
- Asahi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
jak rikam... kdyz s tim chteji prorazit na trh, tak t musi mit uplne vsichni... proste masova zalezitost...Asahi píše:2ICE: ale jo, kolem me se pohybuje spousta znamych, kteri sou primo vydreni z fotaku v mobilu a ten kterej ho nema, je pro ne odepsanej. A jak rikam, kdyby tahle volba byla treba u vyssi stredni tridy nebo opravdu u tech lepsich mobilu, zkratka mit moznost si vybrat.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt kravina! Moje neteř ktetý je 14 má mobil bez foťáku a kamarádky se jí nejen smějou ale nechtěj se sní ani bavit! To je síla!ICE píše:jak rikam... kdyz s tim chteji prorazit na trh, tak t musi mit uplne vsichni... proste masova zalezitost...Asahi píše:2ICE: ale jo, kolem me se pohybuje spousta znamych, kteri sou primo vydreni z fotaku v mobilu a ten kterej ho nema, je pro ne odepsanej. A jak rikam, kdyby tahle volba byla treba u vyssi stredni tridy nebo opravdu u tech lepsich mobilu, zkratka mit moznost si vybrat.
Zajímalo by mě o kolik ten foťák prodražuje cenu mobilu?
- zombux
- Odborník PCT

já budu zase rebel
foťák v mobilu je jasně provizorní řešení. já se tomu taky bránil a chtěl jsem za každou cenu model bez foťáku. nakonec jsem dostal za stejný prachy s foťákem, a ono je to využitelný - světe div se, když chcete poslat pohled z dovolený, dá se použít MMS. nebo na nějaký rychlý focení když zrovna není foťák (třeba je v servisu - stalo se mi to), když ve foťáku dojde paměť, je člověku líto cokoliv smazat... prostě takovej doplněk, nikdo nečeká že foťák v mobilu může plně suplovat svůj plnohodnotnej protějšek 
ignorelist: kremrole a dezoláti