Problém-připojení přes kabel

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
marv87
Nováček
Nováček

Problém-připojení přes kabel

Příspěvek od marv87 »

Zdravim,
mám problém s internetem.. Připojuji se přes kabel (optiku). Doteď sem měl standartní rychlost připojení vždy přes 30 MB/s, nyní však klesla pod 10 MB/s, ale co je hlavní- po zapojení kabelu a následné práci s internetem či icq klientem se po chvíli (zcela nepravidelně) sekne právě prihlížeč, qip a následně i ostatní programy... Když kabel odpojím všechno zase běží, v opačném případě musím počkat několik minut než vše naskočí. Zajímavé je že při připojení přes Wi-fi není nejmenší problém. I kabel je v pořádku. Moje PC: Intel core 2 duo 1,5 GHz, 2 MB RAM, Windows Vista Home Premium. Moc díky za vaše nápady. Marv
chz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chz »

mas nainstalovan antivir, antispyware a podobne programy? protoze podle toho, co popisujes bych to tipoval na stration nebo podobny spyware, ktery odesila z tveho mailu velke mnozstvi zprav, protoze se pri pripojenem kabelu to muze sekat, jakmile se odpoji, prestanou se odesilat, takze to jiz jede v poradku.
Intel Core i7 920 - ASUS P6T - 3x 2GB DDR3 OCZ 1600MHz - Gigabyte GF 9800GTX - 2x WD Raptor 150GB RAID0 - Spire Rockeeter IV 600W - Case Lian-Li A-70B
marv87
Nováček
Nováček

Příspěvek od marv87 »

Mám Norton antivirus a NOD 32..
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“