Dobrý večer,
mám takový malý problém. Mám kamaráda, který si koupil reproduktory "Redstar Repro RS-715,7.1" k tomu si dokoupil zvukovou kartu "Creative Sound Blaster Audigy" (zvuková karta interní, PCI, kanálů 7+1, OEM, 24bit/96kHz). Problém je v tom, že i při jakémkoliv nastavení prostě nehrají dvě "bedny". Při testu se přitom z repro ozve normální zvuk...ale při např. přehrávání DVD ani neškytnou. Software od Creative je nastavený na 7+1 a je stáhnutý nejnovější driver od SB Audigy. Napadlo mě, že to, že nehrají všechny repro je zapříčiněno podporou 7+1 zvuku na tom či onom DVD...Ale nejsem v teto oblasti znalec. Propojeno je to všechno podle návodu a jinak s tím není žádný problém.
Nakopnete mě někdo?
Díky
M@RO
Nejedou všechny repro u spojení RS-715,7.1 + SB Audigy
Moderátor: L4mka
- M@RO
- Nováček

-
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak to mas nastavene v powerDVD? nebo v prehravaci DVD. 7.1 ti bude prehravac do 6.1 pripadne 7.1.
Receivers have many options for expanding 2 channel or 5.1 channel mixes to 6.1 or 7.1. 'All channel stereo' modes take 2 channel mixes and expand them to 5, 6 or 7 channels. Dolby Prologic II expands 2 channel to 5.1. DPLIIx expands 2 channel analog or digital to 6.1 or 7.1 and can also expand 5.1 to either 6.1 or 7.1. DPLIIx can be layered on top of DTS 5.1 or 6.1 to create 7.1, etc...