zabespeceni pc
Moderátor: Don
- batour
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
zabespeceni pc
Potreboval bych poradit,mam doma dva pc,jeden ma 2 sitovky a je pripojenej na internet,druhej pc je zavislej na tom kde je net,ten musi byt porad zaplej.Chtel bych na nem udelat ucet abych na nem mohl zablokovat vsechny hry a programy,je nejakej program na blokovani spravcem jine uzivatele a omezit jim nejake ty aplikace?Diky
- spike18
- Černá karta

-
Re: zabespeceni pc
Hele, neber si to osobne, ale oprav tu silenou hrubku v nadpise.
- chz
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: zabespeceni pc
mozna nejaky SW, ale nic neznam, jinak na tohle bude dobra domenabatour píše:Potreboval bych poradit,mam doma dva pc,jeden ma 2 sitovky a je pripojenej na internet,druhej pc je zavislej na tom kde je net,ten musi byt porad zaplej.Chtel bych na nem udelat ucet abych na nem mohl zablokovat vsechny hry a programy,je nejakej program na blokovani spravcem jine uzivatele a omezit jim nejake ty aplikace?Diky
ted mne napadlo: admina zaheslovat a ten ucet, ktery ma byt omezovan dat jako Guesta-nebude moci nic instalovat a na program files(predpokladam ze tam jsou jiz nejake hry) dat pravidla bud jen pro cteni nebo zakazat pristup v nastaveni zabezpeceni slozky.
Intel Core i7 920 - ASUS P6T - 3x 2GB DDR3 OCZ 1600MHz - Gigabyte GF 9800GTX - 2x WD Raptor 150GB RAID0 - Spire Rockeeter IV 600W - Case Lian-Li A-70B
- batour
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- chz
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
XP problem nejsou, ale na zprovozneni domenoveho radice je potreba mit nejaky comp s W2000 nebo W2003 serverbatour píše:No jo to ja taky otazka jak se pripojit k doméně kdyz nemam original xp?
Intel Core i7 920 - ASUS P6T - 3x 2GB DDR3 OCZ 1600MHz - Gigabyte GF 9800GTX - 2x WD Raptor 150GB RAID0 - Spire Rockeeter IV 600W - Case Lian-Li A-70B