Seagate barracda 7200.9 160GB - Problem

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
AiX
Začátečník
Začátečník

Seagate barracda 7200.9 160GB - Problem

Příspěvek od AiX »

Zdravim all,
mam problem s HDD.. 2 roky běžel v desce Asrock, desku jsem prodal a za dva měsíce koupil Asus, jenomže nevím proč Ale HDD se chová divně, popřipojení do desky (P5n-D, P5ld2) bios bez problemu detekuje, ale botovani s IDE (myslím že sata bez problemu) prostě to trvá mrtě dlouho, když chci kppnout widle čekam 10 minut než se vubec zobrazí modrá obrazovka... par krat se mi to povedlo sformatoval jsem HDD a resetl ale opět bylo PC a při botovani s toho HDD mi vyskočila hláška.. reboot and select proper boot device or insert Boot media in selected boot device and press key... HDD sata musim s formatovat a nemam kam dat data... PLS Help :roll:
čistič
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od čistič »

když jsi koupil novou desku a instaloval windows,jak jsi ho instaloval?klasicky nebo z image?
MSI-9141,2xXeon 3.06GHz,2GB DDR,SCSI 2x72Gb a 2x147GB,GK MSI GF 5700LE,pinnacle PCTV Sat a DC10+
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

klasika
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

zkontroluj si jestli nemas poskozeny kabel (nebo jestli nemas HDD propojeny na druhy konektor)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

Zkoušel jsem 3 typy kabelů, ruzně prozazovat disky mechaniky, zvlášť na každý kabel... měnění pinů (master select...) pořad stejne... ted ale nevím, mám podezření, jestli mě ten HDD přeskakoval (hlučel) nebo ne... skusím ho zitra zapojit a uvidime co dělá. :oops: :cry: "HDD propojeny na druhy konektory" tím myslíš co ? :shock:
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

Před chvili jsem rozebral HDD a všim jsem si jedne věci, byl odtrhnuty kontakt na pinu, (jednou jsem tam narval koncovku naopak a pin se tam zastrčil a tak jsem ho nužkama vystrčil spatky, takže se asi odlepil a proto - SPOMALOVAL PC, NEBOOTOVAL OVŠEM BIOS HO DETEKOVAL!!!! Vživotě by mě nenapadlo že by mohl HDD načíst bios bez 1 pinu :roll: takže prosím o LOCK a všem děkuji za pomoc :wink:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“