propojení pc a tv na větší vzdalenost
- embleme
- Nováček
-
propojení pc a tv na větší vzdalenost
Dobrý večer předem se omlouvám jestli jsem to šoupl do špatné sekce
Potřebuji poradit chtěl bych propojit PC s TV nastavení funguje bez problému to už jsem zkoušel ale mam problém protože TV je v jiném pokoji a když jsem si to proměřoval tak to je minimálně 20m.
Můžu na takovou vzdálenost použít kabel S-video aby byla dobra kvalita obrazu
A nevíte jestli existuje redukce z S-Videa na koaxial ( asi blbost ale nevím )
Děkuji za odpovědi
Potřebuji poradit chtěl bych propojit PC s TV nastavení funguje bez problému to už jsem zkoušel ale mam problém protože TV je v jiném pokoji a když jsem si to proměřoval tak to je minimálně 20m.
Můžu na takovou vzdálenost použít kabel S-video aby byla dobra kvalita obrazu
A nevíte jestli existuje redukce z S-Videa na koaxial ( asi blbost ale nevím )
Děkuji za odpovědi
- čistič
- Začátečník
Nevím na jakou vzdálenost to funguje,ale měl jsem kabel asi 15m a bez problémů.Redukci S-video-koax seženeš v pohodě,běžně se dává ke grafickým kartám.Má asi 15cm.Koax má sice nějaký útlum na velké vzdálenosti,ale 20m zvládne v pohodě.A když koupíš kvalitní koax s dobrým stíněním
MSI-9141,2xXeon 3.06GHz,2GB DDR,SCSI 2x72Gb a 2x147GB,GK MSI GF 5700LE,pinnacle PCTV Sat a DC10+
- Ollie
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- embleme
- Nováček
-
- martin.ol
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
No v paneláku bych počítal spíš se stejnou fází, přeci jen když je jen jedna pojistka na celej byt, tak ty zásuvky jsou na stejný fázi No ale maximálně bys mohl slyšet 50MHz brum či vidět stín...
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- embleme
- Nováček
-
čistič píše:Nevím na jakou vzdálenost to funguje,ale měl jsem kabel asi 15m a bez problémů.Redukci S-video-koax seženeš v pohodě,běžně se dává ke grafickým kartám.Má asi 15cm.Koax má sice nějaký útlum na velké vzdálenosti,ale 20m zvládne v pohodě.A když koupíš kvalitní koax s dobrým stíněním
Zdravím sem se byl podivat jestli mají tu redukci S-video-koax a hleděli a vo ničem nevěděli že by něco takovýho bylo.
Rozuměli jsme si dobře tím koaxialem - antení kabel
Pokud mužu poprosit jestli mate obrazek s tou redukcí nebo rovnou odkaz.
Děkuji
PS: Sem až ted zjistil že to není Konektor S-Video ale nějakej VIVO konektor ma více pinů. Ale otazka zustava jestli existuje ta redukce teda z VIVO konektoru na koaxial (anténí kabel) ještě jednou děkuji
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, řekl bych, že pletete hrušky s jabkama. S-Video je záležitost čistě 1 konkrétního videa (obrazu), za to koax (anténní kabel) je záležitost tahání VF signálu (tj. všeho, co anténa posbírá) -> koax nemůžete píchnout na anténní vstup aniž byste na jednom konci nepoužili VF modulátor.
Pokud chceš koaxem tahat jen video, tak potřebuješ kompozit, ne S-Video. A na koncích potřebuješ pochopitelně přechodky na CINCH.
Pokud chceš koaxem tahat jen video, tak potřebuješ kompozit, ne S-Video. A na koncích potřebuješ pochopitelně přechodky na CINCH.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- čistič
- Začátečník
No tady se trochu pletete.Redukce S-Video na koax existuje,jen se tak nejmenuje.Je to klasický konektor S-Video a na druhé straně samice cinch.Tahle redukce je běžně ke koupení,ale většinous se prodává s grafickou kartou,která má výstup na TV.
Tím že propojíš GK a TV si určitě grafárnu neodvaříš.Zkoušel jsem to na několika grafických kartách a nikdy nebyl problém.Jen občas to házelo duchy na TV nebo nějaké rušivé pruhy.Ale to záleží na vzdálenosti a použitém koaxu.
//Trinom: Jo, přechodka existuje, ale koax to není ani omylem...
Tím že propojíš GK a TV si určitě grafárnu neodvaříš.Zkoušel jsem to na několika grafických kartách a nikdy nebyl problém.Jen občas to házelo duchy na TV nebo nějaké rušivé pruhy.Ale to záleží na vzdálenosti a použitém koaxu.
//Trinom: Jo, přechodka existuje, ale koax to není ani omylem...
MSI-9141,2xXeon 3.06GHz,2GB DDR,SCSI 2x72Gb a 2x147GB,GK MSI GF 5700LE,pinnacle PCTV Sat a DC10+