Ahoj Potrebuju Apdejtovat BIOS protože se mi u disku zobrazuje 130 gb misto 160 gb je to disk Segate Baracuda 160 gb 7200 ot. u desky - Asus P4PE -X Series
Stahnul sem si update soubor s koncovkou c18x1009.BIN.Ale nevim co snim mate tady sice odkaz jak apdejtovat bios ale je to anglicky....
Prosím pomoc
Zapiš si to jméno a hoď to na disketu. Při startu PC stiskni F2 nebo něco takovýho (né abys najel do biosu ale do utilitky Flash bios a nezapomeň před tím povolit v biosu Bios Flash update-Enabled) Pak už se řiď pokyny na monitoru. Asus nemám tak se můžou položky nepatrně lišit
Zjistil jsem:Stiskni F2 při startu pro spuštění EZ Flash
Ten EZ Flash je sice krásnej, ale u kámoše zkončil skoro SMRTÍ bordu. (Má v práci flashovačku ). Zlatá klasika z DOSu...myslím, že na stránkách Asusu je to popsaný dosti dobře, takže není co řešit. Tu Tvoji desku neznám osobně, ale ta flash utilita je na stránkách výrobce...Afudos??
Já tam měl ASUS LiveUpdate a v pohodě. Ve woknech to člověk spustí, zmáčkne update a wono se to připojí k internetu, stahne bios, updatne ho a hotovo, takže v tomhle bych problem neviděl...
mina píše:Já tam měl ASUS LiveUpdate a v pohodě. Ve woknech to člověk spustí, zmáčkne update a wono se to připojí k internetu, stahne bios, updatne ho a hotovo, takže v tomhle bych problem neviděl...
Měl sem kdysi Asusu A7V (KT133) a už ten ten LiveUpdate nebo jak se to menovalo, měl. Tenhle softík má v dnešní době většina desek, takže bych flash z DOSu neřešil...