FTP mi prestalo chodit, illegal port command

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
mailer
Začátečník
Začátečník

FTP mi prestalo chodit, illegal port command

Příspěvek od mailer »

Caute, posledny tyzden mi nejde pristup na akekolvek ftp, prihlasi sa a potom da chybu

500 Illegal PORT command.
z roboty mi to ide v pohode, neviete poradit?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jakym programem se pripojujes? Zkus se pripojit z prikazove radky, co to provede...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
mailer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mailer »

No skusal som wincomander, potom nejake dva softy a aj cez cmd, a stale mi to hodilo tu blbu hlasku illegal PORT command. Pritom z roboty mi to fachci normalne, asi to bude problem provajdera nasej LAN siete
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

no jeste me napada, ze bys mohl mit na svem firewallu zakanou odchozi komunikaci na port 21 (FTP)
Toshiba Tecra A6
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Kdy ti to vyhodí tu chybu? Hned při pokusu o připojení? Zkoušel si se připojit na FTP přes IE? Odpoví ti server, když se na něj připojíš telnetem?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
mailer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mailer »

Nie, ked sa pripoji, overi heslo a ked nacitava adresarovu strukturu tak to potom vypise tu hlasku, skusal som to cez vsetko mozne, aj s vypnutym firewallom, nic nezabralo, a provajder sa mi zatial neozval
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“