mikrofon nejde
Moderátor: CageJ
- crashPC
- Mírně pokročilý

mikrofon nejde
nečekal jsem že jednou budu psát i já takovouhle otázku. Něco se děje, koliduje, nebo bůhví co. Pokud zapnu mikrofonní vstup, tak je slyšet šum a chod počítače - klikání, práce s táhly, seekování disku. všechno je to z reproduktorů rozpoznatelně slyšet, ale mikrofon nic. mám podezření na rozbitou zvukovku (problémy se zeměním). nemá někdo nápady co ještě vyzkoušet?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- srna
- Středně pokročilý

- crashPC
- Mírně pokročilý

takovy ty BFU postupy jsem samozrejme vsechny udelal. chyba je jednoznacne na strane PC - zvukovky, a to tak ze opravdu nefunguje :-] jen neumim zjistovat a resit ruzne konflikty a tak podobne...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
- Jan16
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Konflikt, řešení
Nějakmě nenapadá s čím může být mikrofon "v kolizi" 
Zkus zkontrolovat jestli náhodou není "vyžvýkaný" nebo prostě "uvolněný" konektor z desky plošných spojů... Jednu takovou zvukovku jsem v ruce měl...
Zkus zkontrolovat jestli náhodou není "vyžvýkaný" nebo prostě "uvolněný" konektor z desky plošných spojů... Jednu takovou zvukovku jsem v ruce měl...
MB: Asus P5KR CPU: Core2Duo 2,66GHz RAM: 6GB DDR2 CL5 800MHz HDD: 320GB+1000GB SATA2 WDC; GPU: nVidia 8500GT &: čtečka karet, DVD RW + Lightscribe @legal Win XP Home; Zdroj Fortron Blue Storm II 500W, PFC, FSP500-GLN; NET: optika rulezzz
http://jan16.czela.net/
http://jan16.czela.net/