rusenie signalu LCD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
supri
Nováček
Nováček

rusenie signalu LCD

Příspěvek od supri »

Ahojte.Mam taky problem ze ked zapojim LCD yusmart do mojho PC (s grafickou kartou NVIDIA Vanta s ovladacom 5.6.7.3 zo dna:7.4.2004) tak mi obraz jemne trasie je to dost vidiet na vertikalnych ciarach. Asi tam dochdza k nejakemu ruseniu moze to byt ze VGA kabel je blizko PC?
embleme
Nováček
Nováček

Příspěvek od embleme »

Zdravím něco podobnýho mě dělala Tv karta ( přesněji antení kabel ) odpojil sem ho a měl jsem po problemu. Tak jestli mate Tv kartu tak zkuste odpojit antenu
supri
Nováček
Nováček

Příspěvek od supri »

Ano TV kartu mam,odpojil som z nej posledný prepojovací JACK a stale to pretrváva obraz hlavne na písme akoby kolísal alebo jemne blikal.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ani jeden z tych dvoch kusov HW co si napisal nie je kvalitny, t.j. Nvidia Vanta - velmi nekvalitny obraz takmer na 99,9% kartach od kazdeho vyrobcu, monitory yusmart LCD - detto, nev iem, ci ma vobec zmysel riesit to, ci to ma vobec nejake riesenie.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
supri
Nováček
Nováček

Příspěvek od supri »

Ano ma to zmysel som o kusok mudrejsi a viem ze ked mi budu vadit ruchy na monitore dam si tam stary crt.Dakujem.
vaskez
Začátečník
Začátečník

Re:

Příspěvek od vaskez »

Kamo diky som bol zufali kupil som nove lcd a blikalo a tvoja rada mi velmi pomohla vsetko ide uz ok diky
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“