Je to skrinka od Cooler Master Elite

Zacal som najprv upravovat predok case kde bola stara mrieka ktora mi bola akurat tak na prd . Vsetky nepotrebne prepazky z umelej hmoty ktore boli na prede case som odstranil tym som dostal cisty predny panel.
Kde zostali po vyrezani prednej casti nejake miesta ktrive alebo nerovne zatmelil som ich tmelom zo sklovlaknom pretoze ten najlepsie drzi.
Dalej som predok case nastriekal 3 vrstvami zelenej farby ( predtyn este nasledovalo dost babrania s brusenim lestenim a pod vecami) Po vydvrdnuti farby nejake tie 3 dni som ZOHNAL SIETKU V BAUMAXE (OPRAVA JERRY V BAUMAXE - VSETKY TAKMER VSETKY VECI SOM KUPIL V HAUSE AZ NA NIEKOLKO DROBNOSTI) Sietka je z 2,2mm performovaneho plechu cize je pevna ohybna a hlavne velmi dobre sa z nou pracuje (U nas v Presove je velmi tazko zohnat nejake tie veci na tuning) Nasledne som sietku vytvarobal a bola to aj makacka hoci sa to nezda Takze cely predok mate na obrasku
Medzi case a predny panel som daval 5mm plexisko ktore som sam vyrezal vsetky diery di neho bez pouzitia nejakeho velkeho naradia iba s aku vrtackou a jednym pislnikom. BOLA TO MAKACKA ALE STALO TO ZATO .
Na plexisklo bol umiestneny fan 12cm ktory som kupil z tntrade.sk maju tam celkom dobre veci aj dobre ceny.

Bocnice to je osobytná kapitola to bolo ale roboty najprv som si bruskou vyrezal otvory ktore som si nameral.Potom som ich vyrezal a nasledne som pouzil na tvar blatnika obal na 10CD z ktoreho som vystriho tvar blatnika a nasledne nalepil zo sekundovym lepidlom a zatmelil
tmelom karosarskym dvojzlozkovym tmelom (POLI TMEL).

Dalej celu case cize jej vnutro ako aj kolesa som daval spravit k otcovy do prave pretoze ma k tomu pristup Case som mu dal nenastrieknu iba ciste plechy bolo by zbytocne kupovat spreje KED VIEME ZE TAK AKO TO UROBIL STROJ V TEJ GALVANICKEJ FARVE KTORA BOLA ESTE NASLEDNE VYPALENA
Dufam ze na prvy krat sa podarila