Ovladani PLAY, STOP atp.
- Doggie4EVER
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ovladani PLAY, STOP atp.
Zdravim,
delam Case ve stylu HiFi veze a nevim jak na ovladani tlacitky. Budou tam klasiky jako play, stop, reverse... proste zaklad na ovladani nejlepe asi WinAMPu. Propojeni s Logitech SETPointem asi nehrozi, poradite mi jak na to? - zapojeni, co jak a kam + software.
BTW nejsem pres prakticke elektro, dokazu si podle navodu lecos rozchodit, ale chybi mi ted ten manual. Diky za pripadnou pomoc.
Podradna otazka: Proc nejede galerie? (Dlouho jsem to tady nenavstivil, tak jen informativne )
delam Case ve stylu HiFi veze a nevim jak na ovladani tlacitky. Budou tam klasiky jako play, stop, reverse... proste zaklad na ovladani nejlepe asi WinAMPu. Propojeni s Logitech SETPointem asi nehrozi, poradite mi jak na to? - zapojeni, co jak a kam + software.
BTW nejsem pres prakticke elektro, dokazu si podle navodu lecos rozchodit, ale chybi mi ted ten manual. Diky za pripadnou pomoc.
Podradna otazka: Proc nejede galerie? (Dlouho jsem to tady nenavstivil, tak jen informativne )
Doggie4EVER
Copyright © D4. All Rights Reserved
- SleepY.664
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- HacIPex
- Začátečník
-
Sleepy.664 píše:Možná mě teď napadla blbost (už sem dlouho vzhůru ), ale co k těm tlačítkům šikovně připojit starou klávesnici (resp. její elektroniku) tak, aby třeba "PLAY" odpovídalo kombinaci kláves CTRL+ALT+P...a pak už jen ve Winampu nastavit hotkeys?
Teda...snad mě chápeš, jestli ne, tak řekni
A nebo sehnat starou multimedialni klavesnici, a nechat jenom multimedialni tlacitka, a ty zapojit
- srna
- Středně pokročilý
- Doggie4EVER
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Doggie4EVER
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jeste otazecku, muzu cudliky zredukovat z tech 15ti? 4 je malo, 15 mocsrna píše:http://www.smitka.org/pc-elektro
tady je to pro winamp
Doggie4EVER
- PCmaniac99
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
pohoda, taky sem mel jednu klavesnici v USB a druhou v PS/2, treba zmena numlocku se posila na obe atp..
To samy mysi, skoda jen, ze win neumi 2 kurzory
To samy mysi, skoda jen, ze win neumi 2 kurzory
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
7 ti nestačí?smitka píše:»WinampComm Controller«
Toto je absolutně skvělá věc - ovládání Winampu přes sériový port. V programu naleznete potřebná schémata pro 4 tlačítkový a pro 15 tlačítkový ovladač. Doporučuji udělat ten 15 tlačítkový s tím že odstraníme jeden vodič a zbude sice jen 7 tlačítek, což ale k dobrému ovládání stačí (možné dvojkliky, držení tlačítka...) a na konektor můžeme vést pouze 4 vodiče ve stíněné dvoulince - vypadá to mnohem lépe než svazek kabelů.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- Doggie4EVER
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jeeee, ja si to necetl, sosl sem to a cucel pak do navodu v progrqamku.Trinom píše:7 ti nestačí?smitka píše:»WinampComm Controller«
Toto je absolutně skvělá věc - ovládání Winampu přes sériový port. V programu naleznete potřebná schémata pro 4 tlačítkový a pro 15 tlačítkový ovladač. Doporučuji udělat ten 15 tlačítkový s tím že odstraníme jeden vodič a zbude sice jen 7 tlačítek, což ale k dobrému ovládání stačí (možné dvojkliky, držení tlačítka...) a na konektor můžeme vést pouze 4 vodiče ve stíněné dvoulince - vypadá to mnohem lépe než svazek kabelů.
Jinak 7 je ideal.
Diky seckym
Doggie4EVER
- Doggie4EVER
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak, zvladl jsem to, funguje to, spokojenost.srna píše:http://www.smitka.org/pc-elektro
tady je to pro winamp
Dekuji
Doggie4EVER