Armor VA8003BWS

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
egonhorn
Nováček
Nováček

Armor VA8003BWS

Příspěvek od egonhorn »

Zdravím

Mám taký problém,chcem si poskladať zostavu (case) a nie som si istý či sa mi to zmestí do case http://www.thermaltake.com/product/Chas ... 003bws.asp .Ide o to že som rozmyšľal nad chladičom CPU Ninja Plus ale ten sa mi zdá veľký a bude to tosť tesne kôly tomu veľkému fanu na strane.Poradte mi aky tam mam dať chladič aby to sedelo dobre a bol vykonny?
Za rady dakujem
Naposledy upravil(a) egonhorn dne ned 30. bře 2008, 18:02, celkem upraveno 1 x.
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Scythe Ninja Plus se ti do tvé skříně vpohodě vejde,myslím že se nemusíš bát, že by se ti tam nevešel :)
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

ninja se ti tam vejde, ale spis koukej po necem lepsim, ninja je dobrej jako pasiv. Spis bych kouk po Xigmatechu, kterej se ted resi v sekci chlazeni, nebo o 300 vic mas novou NH-U12P noctuu.
egonhorn
Nováček
Nováček

Příspěvek od egonhorn »

Mate niekto skusenost s toto case?poprosim o nazory,pripade poradte nejaku inu
dik
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Vejde se to v pohodě. Ninja je sice velká, ale i tak se vejde téměř úplně všidue. Jde o jednu z největších beden, takže s velkou rezervou ano.

S bednou mám takové zkušenosti, že to je velká těžká kráva, která není dělaná na přeníšení, fakt tíha. Ale kvalitní
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“