Eset - FW
- Jiří Mrázek
- Začátečník

-
Eset - FW
Ahoj. Mám problém, mám zakoupenou verzi ESET - Smart Security, ale nechce me ject FTP, zobrazi se v jakemkoliv klientovy "LIST" a tam to zatuhne, jakmile FW vypnu pracuje jak vse ma, v FW je nastava vyjimka a povolene porty 20 a 21... nevite co s tim? Jeste nez napisu primo esetu?
// EDIT: Tak opravdu staci mit nastaveno pasivni mod. Dekuji
// EDIT: Tak opravdu staci mit nastaveno pasivni mod. Dekuji
Naposledy upravil(a) Jiří Mrázek dne stř 2. dub 2008, 21:46, celkem upraveno 1 x.
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Eset - FW
Je potreba povolit na klientovi PASIV mod. pak by to melo chodit v poradkuJiří Mrázek píše:Ahoj. Mám problém, mám zakoupenou verzi ESET - Smart Security, ale nechce me ject FTP, zobrazi se v jakemkoliv klientovy "LIST" a tam to zatuhne, jakmile FW vypnu pracuje jak vse ma, v FW je nastava vyjimka a povolene porty 20 a 21... nevite co s tim? Jeste nez napisu primo esetu?
- Mirda85
- Začátečník

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vypada to na problem s DNS. Zkus dat ping na www.seznam.cz pokud nepujde zkus ping 77.75.72.3 je tak seznam ale primo IPMirda85 píše:Taky mám problém, nějak mi nejde nastavit firewall, třebas ICQ, Stong DC funguje normálně, ale int.prohližeč už ne, v aktivním režimu mám fajfku na prohlížeči a stejně to nejede
- Mirda85
- Začátečník

- Mirda85
- Začátečník

- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: