O2 vysokorychlostní internet

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
saberrider
Začátečník
Začátečník

O2 vysokorychlostní internet

Příspěvek od saberrider »

Už jste někdo četl info o nových "tarifech" O2 vysokorychlostního internetu? Zrušili FUP(což je bomba). Já mám 4MB Extreme(to už bylo bez FUP), ale teď za stejné prachy můžu mít 8MB. Není v tom nějaký "číhož"? Třeba že můžu stahovat neomezeně, ale třeba jen 5gb za den??? Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Základní deska: Procesor: Paměť: Grafická karta: Zvuková karta: HDD: Zdroj: Monitor: Chlazeni: OS:
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

jo no, můžeš dostat 8Mbitů od o2 nebo ještě za míň 10Mbitů od ČRa
(ale asi bych neměl dělat reklamu že? :oops: )
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: O2 vysokorychlostní internet

Příspěvek od ManchesterUnited »

saberrider píše:Už jste někdo četl info o nových "tarifech" O2 vysokorychlostního internetu? Zrušili FUP(což je bomba). Já mám 4MB Extreme(to už bylo bez FUP), ale teď za stejné prachy můžu mít 8MB. Není v tom nějaký "číhož"? Třeba že můžu stahovat neomezeně, ale třeba jen 5gb za den??? Nemáte s tím někdo zkušenosti?
já před 14 dny přešel z O2 Extreme 2MB na O2 6144MB a ještě pár korun ušetřim. nezdá se mi, že má velkou výhodu mít Extreme, jen kuli lepší podpoře. právě kuli těm rušení FUP, limit tam žadný neni, ani na den.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Nevím jestli jste to zaregistrovali, ale hodně lidí nadává, že od 1.4. jim nejde stahovat z Rapidu a stránky se pomalu načítají. U mě je Rapid OK, stránky blbnou.
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Lojza píše:Nevím jestli jste to zaregistrovali, ale hodně lidí nadává, že od 1.4. jim nejde stahovat z Rapidu a stránky se pomalu načítají. U mě je Rapid OK, stránky blbnou.
včera u mě byl Rapid pomalej, ale beru to jako, že to bylo tím co jsme stahoval. jinak teď je Rapid rychlý jak má být, stránky se načítají pořád stejně.

od 1.4. jsem nezpozoroval žádný rozdíl
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

O2, to je ten internet, jenž na server posílá 3kb soubor 5 minut a chce za to nějaký tisícovky, že?
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Ano, pomalý upload je strašný. Já mám 2048/128 Kbps a poslat třeba 10 MB soubor v mailu je utrpení. Prý se ale má zvedat rychlost uploadu až 4x.
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

U mě jede vše jak předtím (2048/128, původně s FUP). Chtěl sem tenhle měsíc kvůli FUPu odejít, zatim zůstanu a uvidí se :)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Já na O2 nadávám od počátku co ho mám (hlavně na FUP, bo připlatit si 500,- za neomezený je nehoráznost) ale teď když je to zrušený, tak je to stejně furt na ho... Ale bohužel v té vesnici co bydlím nic lepšího není.. :x :x

P.S: už ho mám skoro rok :evil:
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Já jsem odešel z tarifu s FUP velmi rychle na Extreme. 20 GB na měsíc považuji za špatný vtip. Mně to jede celou dobu OK, akorát od toho soudného dne 1.4. se hůře načítají stránky
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Lojza píše:Prý se ale má zvedat rychlost uploadu až 4x.
Je náká offic zpráva? nebo jen jedna bába povídala :wink:

Měl jsem 4MB extreme, zrušil jsem úplně a přešel na 4MB za 356 s D + telefon na 1/2 roku, 952 kč doma, celý to trvalo týden. Radiokomunikace v naší lokalitě nehrozí,
ad rapid, dopoledne v poho ale večer down dost padá, i k 60kb/s namísto 400, nj agreagce 1:0 bo 1:50 je trochu poznat, ale neřeším.
ntb alzabook/rtx3070
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Jedna paní povídala, ale věřím tomu, když už zrušili FUP, tak si myslím, že k tomuto dojte také. Radiokomunikace u nás jdou jen Classic, nikoli Premium.
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Já tomu moc nevěřím spíš tajně doufám :-D dřív jak za rok to nebude se bojím.

Ed/6.4.08 - tak 40-60 kb při 4MB je u RS normál :evil:
ntb alzabook/rtx3070
Reider
Nováček
Nováček

O2 nikdy :(

Příspěvek od Reider »

Bouzel u nas na vesnici zadnej jinej net nejde :( Mam 4 megovku a kolem 8h vecer sni neco stahovat to je hruza rychlost se pohybuje kolem 30-50 Kb/s zato rano kolem 4-6h to slape apon poradne :))) max jsem se vysplhal na 570 :))) ale cim vic leze cas nahoru tim vic sliza rychlost :(
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Nevim nevim jestli zvysej up....
Technologie tomu neni moc naklonena..
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

Ten FUP by byla paráda, pokud nejsou nikde žádné další "podmínky" neomezeného používaání, spíše si ale myslím že si enchají možnost nějakého omezení v extrémních případech, takže bych se zase moc neradoval :lol:
já se stejně moc radovat nemůžu, většina velkých poskytovatelů se zaměřuje především na velké příležitosti - velká města, takže nic pro uživatele v odlehlých oblatesch :sleepy:
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“