Mým objektem úprav se stala bedna staršího typu. První úpravy spočívaly upravení předního čela. Pak na řadu přišlo vyřezání originálního tvaru bočnice ve znaku X. Další úpravy spočívaly k vykytování předního čela do roviny. A vyřezání doplňků na přední čelo. Bohužel nemám fotku celé neupravené skříně a musím upozornit že je to můj druhý mod, a mám 16let, tato bedna byla take zaslana do souteze na czc.cz

Dále jsem musel vyříznout oblouček na předním čele, aby vznikla rovina. Do vyříznutého obloučku jsem vlepil plexisklo. A celé zakytoval do roviny. Pak jsem vyříznul mřížku na ventilátor ve tvaru X. Dále jsem také musel vyříznout díry na CD-ROM a display. Ještě jsem osadil potenciometry.

Po naplánování a rozkreslení tak následovala výroba bočnice. Bočnice je ve tvaru X a uprostřed je ventilátor ohraničený radiusem.

Pak následovalo oplastování vnitřku a koše na HDD. Plexisklo jsem položil na spodek bedny pod kterým jsou vedeny dráty od nožiček. Dále jsem vyříznul rámeček na display, taky zakrytí mechaniky.

Následoval přebroušení pod vodou a po té přišlo na nástřik plničem.

Plnič se musel přebrousit pod vodou a pak přišla na řadu barva. Vybral jsem si modrou a stříbrnou barvu. Modrou jsem nastříkal bednu, bočnice a přední čelo. Stříbrnou barvou jsem nastříkal plastové doplňky.

Tady už vidíte bednu v její celé kráse. K obrázku asi není co dodat posuďte sami.

Tak to je moje case. Asi si říkáte ,že mám napsané project: BYTE. A nevidíte nikde název to je proto ,že už mi nezbyl čas abych ho vyřízl původně měl byt navrchu case bohužel nezbyl čas.Omluvte kvalitu těch posledních fotek došli mi baterky ve foťáku tak jsem to vyfotil telefonem K750i. Fotek jsem poslal raději trochu více, protože vyjádřit všechny podstatné věci jen několika by nešlo.