Filmy ve formátu .avi

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
indus3
Nováček
Nováček

Filmy ve formátu .avi

Příspěvek od indus3 »

Zdravím, potřeboval bych poradit nějaký prográmek, který mi ukáže detailní info o souboru .avi, v kterém bych zjistil, kde je problém se zvukem a kde zase s obrazem. Jde o to, že mám spoustu filmů v tomto formátu, všechny v PC jdou, ale zakoupil jsem si DVD přehrávač Sencor, který umí snad všechny možné formáty, ale u některých " avíček " nejde zvuk, u jiných třebe zase obraz, jinde nenečte titulky. Našel jsem způsob, jak to vyřešit (jsou všechny většinou Xvid a převodem v DivX Convertoru pak ty, kde nešel obraz jdou), ale nechce se mi vypalovat postupně všechny na RW a pak zkoušet, u kterého filmu co nejde. Moc díky za odpovědi !
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xxsawer »

Uaaa tomu rikam reseni :))) DivX dneska uz normalni clovek nepouziva. Proc si nenatahnes kabel od kompu do televize? Jinak jestli nejde prehrat nejakej film, tak to bud neni oficialni dvd rip (zahodit) nebo mas shit dvd prehravac (zahodit) :-D
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Avíček :lol: to mam nejradeji, formát avíčko neexistuje! TO je jen kontejner!
Píšem to tu stále do kola, hlavně v sekci audiovideo!
To je jako říct obrázek, pritom to muže byž png, gif, jpg cokoliv....
Jak bylo x krát řečeno, tak GSspot.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“