THERMALRIGHT XWB-01 obrovský rozdíl v ceně

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
AcidCrash
Nováček
Nováček

THERMALRIGHT XWB-01 obrovský rozdíl v ceně

Příspěvek od AcidCrash »

Ahoj všichni,mám problém,chtěl bych si objednat waterblok na CPU a na tntrade.cz jsem našel THERMALRIGHT XWB-01 za cenu 1090,0 Kč

Kód: Vybrat vše

http://www.tntrade.cz/shop/index.php/detprd/thermalright-xwb-01
ale jinde na e-shopech ho mají skoro 2x dráž např.

Kód: Vybrat vše

http://casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=2347&kat=241
má někdo zkušenosti s tntrade.cz????Nechtěl bych aby se mi stalo,že mi přijde domů úplně neco jiného.Předem děkuji za odpověď.
owoce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od owoce »

tntrade.cz je luxusní obchod, mám je kousek od baráku,dělá tam milá starší ženská a vždycky všechno včetně reklamací v pohodě...Pokud bys chtěl, mohu ho koupit , zkontrolovat a přeposlat, kdybys měl takovou nedůvěru, ale já ten shop doporučuju
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

taky tntrade verim, byl sem tam cca dvakrat pro ne velky veci, ale ta obsluha je luxusni, neni to velkej kram, respektive ta pobocka tam, pani mila, ochotna.. Tomuhle bych docela i veril.
AcidCrash
Nováček
Nováček

Příspěvek od AcidCrash »

jasně,díky za odpověď......já ten krám nijak nezpochybňuju,chraň bůh,ale ta cena mě dost udivuje.....jsem zvyklej na rozdíly cen v e-shopech,ale takhle velkej rozdíl mě zaráží,no...
kyleah
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kyleah »

ja by som to videl asi skor na chybu, bo v pobocke na slovensku v tntrade je cena takato

http://tntrade.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=8769
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 cooled by Noctua NH-U12F Motherboard: Biostar TPower I45 RAM: 4x2GB MB DDR2 A-Data Extreme 800+ VGA: ASUS ATI Radeon HD 5870 HDD: WD Caviar Black 1GB SATA II Sound: SB Audigy 2 ZS CASE: Coolermaster Dominator PSU: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 2232BW
skokan2
Nováček
Nováček

Příspěvek od skokan2 »

TnTrade je špička. Mám spoustu věcí od nich. Mají sice trochu dražší poštovné, ale obrovský výběr věcí za dobré ceny. A načem se s nima domluvíš, to platí. Toť moje zkušenost
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

tak co? už si ho tam někdo objednal?

měl bych taky zajem... hlavne treba jestli neco nechybi v baleni
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

objednal jsem ho

za litr jasna koupe

v jsc ho maj podobne
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bucho95 »

Tak jsem rád že TnTrade není jen nějaký fake-shop :) To protože si chci objednat THERMALTAKE VG7000BWS SopranoRS 101 za neuvěřitelných 1200 Kč bez DPH! Naprosto bezkonkurenční cena! 8-)
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“