//edit Jája: přesun z ostatní HW
Sluchatka...
Moderátor: CageJ
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sluchatka...
mno půvpdně jsem chtěl pmx 100 od sehn. jenze ta cena
, dival jsem se po netu a celkem me uchvatila tata : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29096 - co vy na to ? chtel bych se jeste zeptat jak je to z bassama a celkovou kvalitou zvuku..
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Daren
- Nováček

-
Určitě jsi do Sennů. Úplně každý můj známý, který má doma libovolné sluchátka od Kossů, je minimálně jednou reklamoval. Já osobně jsem své Plugy měnil rekordně 8x až jsem je definitivně vyhodil a pořídil lepší sluchátka. Navíc, někteří lidé říkají, že v ceně Kossů připlácíš za tu jejich věhlasnou doživotní záruku (která se tě navíc v tém případě ani nebude týkat). Já bych tomu i věřil...
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sattero
- Začátečník

Rozhodně Senny, připlatit se vyplatí. Taky se platí hodně za značku, v audiu (sluchátka) jsou v mainstreamu na špici (nevím jak je to v highendu, ale tam kralují menší značky, dle mého). Koss jedině Porta Pro, žádné jiné, Plugy jsou strašné nedodělky (několik reklamací sem s něma už měl) a uzavřené Kossy bych si taky nekoupil. Škoda, že už nevyrábí Technics sluchátka jako kdysi, Panasonic tomu dal na teda smrtelnou ránu :/
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13