Philips x54 a recovery

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
glu
Začátečník
Začátečník

Philips x54 a recovery

Příspěvek od glu »

Vím, ze se to tu resi skoro v kazdym druhym threadu, ale nevi nekdo jak spustit recovery u Philipsu x54? Jen doufam, ze se to nedela z Windows, protoze do tech uz se neda dostat. Recovery je na druhy partition, v biosu zadna takova volba neni, ve tristrankovym manualu v peti jazycich krome cestiny nic o recovery neni, na ceskych strankach Philipsu pisou, ze ho k nam dovazi Electroworld, ale na jejich strankach jsem nic o tomhle notasu nenasel. Povedlo se mi i dostat data z recovery pomoci Slaxu a udelat z nich bootovaci dvd, ale kdyz instalace zacne najizdet vyhodi chybu setup.dd.sys. Asi prijde na radu reklamace, ale nejdriv se chci pokusit o recovery. Dik za kazdou radu.

edit: Jak spustit recovery rovnou z oddilu jsem nezjistil, protoze harddisk v notebooku je plnej vadnych sektoru, ktery se ted pokousim po vyndani a pripojeni k desktopu opravit. Kdyz se to nepovede, tak budu muset koupit novej hdd a na nej uz doufam pude nainstalovat system z recovery, viz vyse.

edit2: Tak recovery se mi nepovedlo nainstalovat ani na novej hdd, pravdepodobne v nem je chyba uz z toho vadnyho hdd, kterej je na vyhozeni a nicim se mi ho nedari opravit. Vyresil jsem to pujcenyma XP Home a seriovym cislem na notebooku, aktivace probehla bez problemu a notebook uz zase funguje.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“