Chtěl bych Vás požádat o radu ohledně instalace WIn XP. Nejsem v tomhle, až tak sběhlý a zkušený.
Mám jeden fyzickej disk a 2 logický. na C: jsem měl XP a přidal jsem k nim Linux Ubuntu, který si vytvořily svůj oddíl odkrojením kousku C:. Vše fungovalo ale problém nastal až v době, kdy jsem chtěl zformátovat celý C: a dát tam jen XP. Při formátu u instalace XP i po odstranění daných oddílů stále na disku zůstává 8MB nesmazatelných dat po Linuxu(asi Partition - nevím, vyvedte mě z omylu). Při formátu C: a nakopírování souborů k winům už ale počítač nejde spustit a hlásí to "z disku nelze číst". Má v tom prsty zřejmě ten 8MB sektor po Linuxech? Jde odstranit?
Díky
CPU:AMD Athlon 64,3500+, MB:ASUS A8R-MVP, grafika:VGA ASUS EAX1300PRO SILENT 256MB DDR2, RAM: Kingston DDR HX 1024 MB PC3200/400MHz CL2 KIT 2x512, HD: WD CAVIAR XL WD2500KS 250GB SATA/300 7200 RPM 16MB Cache, DVD/CD:ASUS DRW-1608P3S
Problém s instalací WIN po LInux Ubuntu
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Toomik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- NEONET
- Středně pokročilý

- Toomik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- faugusztin
- Začátečník

-
http://support.microsoft.com/?kbid=225822
Inac povedadne - nie je to chyba Linuxu, ale je to feature MS Windows.
Inac povedadne - nie je to chyba Linuxu, ale je to feature MS Windows.