LCD Acer 1721ms vs Prestigio P 174

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
rousini
Začátečník
Začátečník

LCD Acer 1721ms vs Prestigio P 174

Příspěvek od rousini »

Pročítám fóra ohledně monitorů a z počátečního úmyslu koupit CRT jsem začal pokoukával na LCD. Prosím o odpovědi na moje nevyjasněné otázky: - možná by mi stačilo i 15'', ale někde jsem četl, že 15 a 19'' používají zastaralé technologie???
- velice kladné recenze byly na Prestigio P 174 - velice podobné hodnoty jako Acer 1721 (v diskusích+++), oba DVI. Máte s Prestigiem někdo zkušenost?
Věřím, že jsou i lepší LCD, ale mě se nechce jít nad 15 000Kč. Všem Vám moc díky.
OCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od OCZ »

Na to Prestigio P 174 je recenze na CC
Sapko
Nováček
Nováček

Acer 1721hm

Příspěvek od Sapko »

Tiez som sa rozhodoval medzi Prestigio 174 a Acer 1721hm. Nakoniec som zvolil Acer. Mam ho asi 2 tyzdne. Pri naklapani monitoru sa na obrazovke zobrazuje zdeformovany obraz ( aj pri velmi jemnom dotyku o ram obrazovky ). Je to na reklamaciu ? Robia to aj ine LCD ?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No zkus hledat, je tu přes 20 threadů s touto tématikou.
Jinak Acer dělá dobré LCD. Já mám jeden a pár lidí co znám taky.
Zatím spokojenost. Je dobré opravdu nepodceňovat kvality či nadbytečnost DVI.
Protože LCD s DVI je pohodička. Žádné seřizování a podle mě i jasnější obraz než přes analog.
Dále v dešní době nekupovat s větší odezvou než 16ms.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
rousini
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rousini »

To Sapko: Pokud se ti deformuje obraz, tak nezjišťuj komu to dělá také, ale jdi to reklamovat. Parametry udané výrobcem musí obecně splňovat jakékoliv zařízení v provozních režimech a pokud stojan umožňuje naklápění, tak je to provozní režim. Nebo jsi spokojen, že si za svoje prachy nedostal cos chtěl?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“