Acer Extensa 5620Z a velikost paměti grafické karty ?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Acer Extensa 5620Z a velikost paměti grafické karty ?

Příspěvek od Jackal »

Ahoj.

Notebook není moje hobby a tak teprv začínám.

Mám 2GB RAM v duálu, ale jen 8MB grafickou kartu. Mám nainstalovaný pouze ovladače čipsetů a myslím si, že budu asi potřebovat přímo ovladač na grafiku a pak přiřadit nějakou velikost z operační paměti, je to tak ??

Grafiku mám X3100 a přesto, že notebook je čistě jen na office práci, takovej Warcraft III bych prubnul, ale na 8MB to asi nerozjedu. Pokud mám pravdu s tím ovladačem, nedal by mi někdo link na stažení a trošku mi to vysvětlil.

Děkuji velmi pěkně.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (26100.2605)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Grafickou paměť si karta přiděluje automaticky - podle zatížení, v trayi bys měl mít takovej modrej obdélníček (kosodélníček), pokud ho tam máš, máš i správný ovladače na grafickou kartu ;-) ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Mám ho tam u hodin. Ještě bych to upřesnil, když spustím nějakou adekvátní hru k HW notebooku, tak se automaticky zvedne pamět grafiky ?? Vlastně, nemusím se o nic starat ?
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (26100.2605)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Přesně tak... Nevím, co máš za systém, ale já ve Windows Vista se zapnutým Aerem normálně využívám 170 MB...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“