Automatické restartování PC, "Pípání", pak freeze,

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
strike667
Nováček
Nováček

Automatické restartování PC, "Pípání", pak freeze,

Příspěvek od strike667 »

Ahoj, mám "menší" problém s PC. Do nedávna jsem neměl nejmenší problém s PC. Nepřehříval se, funguval prostě tak jak má. Jenže jednoho krásného dne, mi HW začal dělat bordel. Prostě spustím PC, který hučí jak prase (nejspíš GFX, nebo zdroj), nevím proč, ale větráky fungovaly normálně, OS naběhne normálně v pohodě, jenže někdy mi už na desktopu začne pípat, pak freeze a pak restart. Většinou se to ale stává až spustím nějakou hru (CS, WoW, cokoliv) nebo nějaký grafický program. O tom, že se to přehřívá bych asi pochyboval, když na desktopu to jede v poho, a u CS které potřebuje asi 16MB Ram, 333MHz, a asi 2MB GFX bych řekl, že by to dělat nemělo, nebo to aspon nemělo padat po 5 sec. Jenže ono to padá. Spustím hru, a asi po 2-10 sec mi hra bud' freezne, nebo se mi rovnou PC restartuje. Konfigurace zde myslím ani není důležitá, ale kdyby:
Není to zrovna nejnovější PC, ale na to CS a WoW mi to stačilo v poho
AMD Athlon 2200+ 1,6GHz
1GB RAM
Radeon 9000PRO (HighTech Excalibur)
Předem děkuji za odpoved'.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

To by klidně mohlo být přehřívající se grafickou kartou nebo procesorem (některé základní desky pípají, když se netočí větrák procesoru). Počítač otevři a pozoruj zapnutý.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“