Nelze bootnout

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nelze bootnout

Příspěvek od SnouMan »

Zdravím, nikdy jsem se s podobným problémem nesetkal, ale sestava mi nechce bootnout XPčka, jedná se o desku GA-P35-DS3L/S3L (gigabyte)
všehno vypadá na první pohled ok, ale při vložení CDčka to nic nedělá, zkoušel jsem přenastavovat snad všechno. Mám tam SATA disk a mechaniku, jako první v bootovacím seznamu mám CDROM, pak HDD a zbytek je disable. Nesetkal se někdo s podobným problémem?
Díky za snahu :oops:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nelze bootnout

Příspěvek od Dzin »

SnouMan píše:Zdravím, nikdy jsem se s podobným problémem nesetkal, ale sestava mi nechce bootnout XPčka, jedná se o desku GA-P35-DS3L/S3L (gigabyte)
všehno vypadá na první pohled ok, ale při vložení CDčka to nic nedělá, zkoušel jsem přenastavovat snad všechno. Mám tam SATA disk a mechaniku, jako první v bootovacím seznamu mám CDROM, pak HDD a zbytek je disable. Nesetkal se někdo s podobným problémem?
Díky za snahu :oops:
Zkus jiny boot CD, at vyloučíme závadu na CD.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnouMan »

Tak jsem to přepaloval, a pořád to samé. Mám takový divný pocit, že to možná bude tím, ale dal bych ruku do ohně, že jsem z toho samého už instaloval notebook. Dneska jsem vzal hadr kámošovi a měl by to zkusit nainstalovat u sebe na počítači. Kdyby to nešlo mělo by to jít doma na serveru, mám tam ten samej disk. Ještě se ozvu docela jsem zklamanej svou neschopností xD
janesrules
Nováček
Nováček

Příspěvek od janesrules »

SnouMan píše:Tak jsem to přepaloval, a pořád to samé. Mám takový divný pocit, že to možná bude tím, ale dal bych ruku do ohně, že jsem z toho samého už instaloval notebook. Dneska jsem vzal hadr kámošovi a měl by to zkusit nainstalovat u sebe na počítači. Kdyby to nešlo mělo by to jít doma na serveru, mám tam ten samej disk. Ještě se ozvu docela jsem zklamanej svou neschopností xD
Mám ten samý problem.Mám desku asus p5n-d a v boot menu můžu přehazovat co chci a vubec mi nenajede disk.Sice je v manualu napsaný že deska podporuje jen XP 64-bit a visty.Mám XP 32-bit.Nedokázal by někdo poradit jak to rozchodit.Teď sem odskoušel i disk na druhem compu a normálně mi najel do instalačky tak nevím.
:(
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

SnouMan píše:Tak jsem to přepaloval, a pořád to samé. Mám takový divný pocit, že to možná bude tím, ale dal bych ruku do ohně, že jsem z toho samého už instaloval notebook. Dneska jsem vzal hadr kámošovi a měl by to zkusit nainstalovat u sebe na počítači. Kdyby to nešlo mělo by to jít doma na serveru, mám tam ten samej disk. Ještě se ozvu docela jsem zklamanej svou neschopností xD
Dej prvni CD, pak vse disable a zkus JINY boot cd (treba linux, ma to 10 MB...)
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
janesrules
Nováček
Nováček

Příspěvek od janesrules »

mina píše:
Dej prvni CD, pak vse disable a zkus JINY boot cd (treba linux, ma to 10 MB...)
Vyřešeno:).Byla to prkotina.Mám 32-bitové okna ale 2x2048 na ramkách.A to byl ten problém!Stačilo vyhodit jednu ramku a instalačka se rozjela.Ale staejně dík za radu.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“