Program na tvorbu webových stránek
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Program na tvorbu webových stránek
Můžete doporučit něco pro začátečníky? Nic na složité programování, spiš dosazování do nějakých předdefinovaných šablon.
Bathory
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja jsem s uspechcem pouzival normalne Frontpage z MS OFFICE. Jeto jednoduchy a hlavne dostupny. Lidi na to nadavaji...nicmene musim konstatovat ze na my jednoduchy veci to vzdy stacilo.
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Také jsem dělal ve FrontPage (Office XP), ale jak jsem přišel na Dreamweaver, tak rychle od FP pryč. Třeba bude Bathory potřebovat pomoct s www a v tom kódu se nikdo nevyzná. A taky ta cena. Za FP 2003 bych 6500 Kč nedalzombie píše:kolega Bathory kód skutečně neřešíICE píše:Fp ti vytvori strasne hnusny kod ve kterym se pak silene blbe neco hleda... (taky jsem v nem obcas neco delal)...
priste uz jen dreaweawer...
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Lemra
- Čestný člen

U MS FP nejde pouze o kód - jednotlivý stránky až tak strašně doprasený nejsou, hodně zbytečností lze vypnout v nastavení a kód se nechá učesat třeba přes LigtSpeed tak, že ani nevíš, že ho plodil FPˇ- teda až na tabulky... Problém je s celým webem - FP vytváří vlastní strukturu tzv. FrontPage Webu, která sice usnadní lamám přes Extensions údržbu webu, ale na druhý straně rozšíří počet souborů webu na dvojnásobek. A to už je u modemovýho připojení rozhodně podstatná věc. Pro první pokusy s webovou tvorbou je ale podle mýho názoru FP lepší, než cokoliv jinýho - ovládání je shodný s ostatními Office produkty a výsledek občas vypadá v editoru skoro stejně, jako potom v prohlížeči...zombie píše:kolega Bathory kód skutečně neřeší
..
- Lemra
- Čestný člen

- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem začal ve FP a pomalu si zvykám na to, že vždycky něco udělám, pak zjistím, že tudy cesta nevede a začínám znova, ale OK, chybama se člověk učí.
Myslím, že ty základní věci už jsem pochopil a časem z toho snad něco vyleze.
Psát v hltm kódu opravdu nemám v úmyslu, ikdyž všude čtu, že pro perfektní stránky to je nezbytnost.
Já už mám svoje programovací období za sebou. Bylo krásný, dlouhý a neopakovatelný. S tím už je ale konec!!!
Myslím, že ty základní věci už jsem pochopil a časem z toho snad něco vyleze.
Psát v hltm kódu opravdu nemám v úmyslu, ikdyž všude čtu, že pro perfektní stránky to je nezbytnost.
Já už mám svoje programovací období za sebou. Bylo krásný, dlouhý a neopakovatelný. S tím už je ale konec!!!
Bathory
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ale jo... já se přiznám, když nutně potřebuju něco rychle udělat, taky vytáhnu FPčko ... taky to s ním jdeBathory píše:Psát v hltm kódu opravdu nemám v úmyslu, ikdyž všude čtu, že pro perfektní stránky to je nezbytnost.
Francie ... sladká Francie
- Lemra
- Čestný člen

Ještě jsem zapomněl na Antenna Web Design Studio - v aktuální verzi 1.6.72 je ke stažení třeba na http://www.stormdance.freeuk.com/antenna.exe. Je to celkem nekonvenční program, hezky se v něm pracuje a generuje celkem čistej kód. Zajímavým způsobem podporuje transparentní vrstvy, má krásný skleněný čudlíky a je malinkej - pouze necelý 3 MB... 
..
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Mě ten odkaz nefunguje.Lemra píše:Ještě jsem zapomněl na Antenna Web Design Studio - v aktuální verzi 1.6.72 je ke stažení třeba na http://www.stormdance.freeuk.com/antenna.exe Je to celkem nekonvenční program, hezky se v něm pracuje a generuje celkem čistej kód. Zajímavým způsobem podporuje transparentní vrstvy, má krásný skleněný čudlíky a je malinkej - pouze necelý 3 MB...
//Edit: OK, už stahuju odjinud.
//2 Edit: uživatel ALOIS mě upozornil na tečku, kterou jsi nechal na konci linku, opraveno a už to funguje, díky
Bathory
- Lemra
- Čestný člen

- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: